Кулинарен спец оглави СДС – Троян

* Инж. Иванка Църова ще има за заместници 24-годишната психоложка Цвета Чолакова и бизнесмена инж. Стелиян Дачев * Предстои подписването на коалиционно споразумение за местните избори

инж. Иванка Църова
Партийно строителство

ПОЗАГЛЪХНАЛОТО в последните години троянско СДС, което се размърдваше само около избори, оживява. Знак за това е смяната на дългогодишния (от 2001 г.) лидер инж. Румен Русанов, извършена на провелото се вчера (16 юни) изборно събрание на общинската организация. Новият шеф на „сините” в Троян е инж. Иванка Църова, преподавател в паралелката по туризъм в голямото троянско СОУ „Васил Левски” и специалист по кулинария. В ръководството влизат още 24-годишната психоложка Цвета Чолакова и собственикът на строителна фирма инж. Стелиян Дачев – зам.-председатели, и Красимира Райковска, преподавател по руски език и история, кандидат на СДС за кмет на Троян на предишните местни избори през 2011 г. – технически секретар.

ИНЖ. ИВАНКА ЦЪРОВА сподели пред Т21, че предстои подписването на коалиционно споразумение за предстоящите през есента кметски избори. Което означава, че СДС ще се включи в местната коалиция „Избор за Троян” (заедно с ДСБ, ДБГ на Меглена Кунева, НИЕ на Славчо Атанасов и др.) и ще подкрепи заявената, макар и все още необявена официално кметска кандидатура на известния троянски адвокат Венелин Ангелов. Новият СДС лидер на Троян инж. Църова е в приятелски отношения с настоящия председател на Общинския съвет инж. Ангел Балев, който пък е приближен до някои среди от ГЕРБ – Троян и бе избран начело на местния парламент с гласовете на „герберите”.

ПРИПОМНЯМЕ, че СДС – Троян спечели местните избори през 1991 г. и излъчи първия демократично избран кмет на общината след 1989 г. – Константин Фичев, а на парламентарните избори в първите години на промяната даваше едни от най-високите резултати в страната (непосредствено след сините крепости София и Пловдив). Основател и пръв лидер на СДС – Троян бе агрономът Христо Димитров-Мастиката, авторитетен, честен и уважаван и от противниците си политик, който през 2008 г. посмъртно бе обявен за почетен гражданин на Троян; след него начело на общинската партийна организация последователно бяха инж. Николай Дачев, Тотьо Бенев, Минко Христов, арх. Иван Атанасов и инж. Румен Русанов.

Т21

25 коментара:

Анонимен каза...

Време е зa специaлитетa нa зaведението миш-мaш по троЕнски. Гaрнирaно с плескaвицa и зa десерт бел мъж ;)

Анонимен каза...

Долу тоталитаризма! Да живее демокрацията! Да живее СДС, създаден от тандема ДС-БКП !

Анонимен каза...

Добре бе, нали едно време зеехте, че от седесето нищо не ставало щото било ДАСКАЛСКО?! (По Минково време примерно...) Много добре ги помня коментарите на тоз говнян сайт!
СЕГА КВО ПРАЙМ???? Нали до вчера всичко беше ОК и не беше ДАСКАЛСКО!!!!!! Що сега пак с ГЪЗА напред???

Анонимен каза...

Ацата проби и в СДС

Анонимен каза...

ей това се вика партиен секретар ..хем ще те убеди хем ще те нагости.....да ни е честита новата придобивка :))

Анонимен каза...

Един признак,по който винаги човек може да разбере,че се задават избори. Заговори ли се за съюза на даскалите/докторите и семействата им, значи на есен идат избори. Последният материал за това трибуквие е от предишните избори,само различно бе името на т.н. "лидер". Цялата история е, да се лапнат пък макар ѝ малко парички по схемата с партийните субсидии,и после со кротце со благо,до след 4 години.

Анонимен каза...

Тая фиданка балеф е метнал тумбак и към сдс-то. Ша има филии с массссс.

Анонимен каза...

Евала, най-накрая уцелиха на началник ;)

Анонимен каза...

Кво толкова се умува, Генади в предпоследния абзац много стегнато е обяснил какво и как. Иванка ще се натяга пред Ангел, а след това заедно ще се натягат пред абсолютно всеки,който е на власт за да намажат кой с каквото може.Ако не ме лъже паметта на последните избори за Красимира се бяха излъгали да гласуват около 400 човека.На тези избори и толкова няма да имат,но на Иванка и ко им е друга играта.Както и на всички участници в тазгодишния тираж!

Анонимен каза...

Голям цирк са тези СДС-та, ДСБ-та, ГЕРБЕРАСИ и т.н. Анчо Балевисти и смехорани.

Анонимен каза...

Тази СЕДЕСАРКА, яко твореше на микрофона на "мръсния" комунист Енкин!

Анонимен каза...

Гена, такова нещо което си изброил, на Славчо Атанасов няма в правния мир! Имаше НИЕ, но вече и то не съществува, тъй като стана част от НФСБ! НФСБ е част от ПФ, а техен кандидат в Троян, ще е Даниел Сираков, колкото и да им е мъчно на Торбалан Балев и Мошеник Терзиев!

Анонимен каза...

11-ти, ами то на нейния Васил, от 15-тини години микрофона му е спарушен като троянска слива, щото е все пиян! Разберете я жената - "... тя козата си сака пръч"!

Анонимен каза...

Гена, защо пропусна Ники Тъпото бе? Той е техния идеолог. А другите са всяка сутрин в кафето и правейки "троянска" политика му правят и оборот. Питам се кога ще извадят кебапчетата по утвърдена добра традиция. Тъжна работа. Бог да пази Троян от тези!

Анонимен каза...

Знае ли някой на Ривърсайт каде му се изливат мръсните води. Има ли пречиствателна станция и каква е тази тръба която излиза от него и отива под шадравана???

Анонимен каза...

Ами кулинарен спец, я. Те са по папкането. Наточили са зъбки за папкат от проектите по новия праграмен период.

Анонимен каза...

Пак се размърдаха. На Анчо, на Ники Тъпото и на Църова им замериса на парички. Интересно е какво прави адвоката Ангелов при тях. Вероятно много парички!

Анонимен каза...

Aбе и aз не съм Зa, но вие тотaлно се усрaхте с тея коментaри!

Анонимен каза...

18-ти, тя и жена ти тъй - не е за, ама как го поема...

Анонимен каза...

Бинго за 9-ти и 16-ти!!!

Анонимен каза...

Еи, 15-ти! Там се излива дерето дето тръгва от Дрянската чешма. Не е ясно кой пикае и сере в него. колкото до кръчмата .... те си знаят.. ( или си плащат...на когото и колкото трябва...)

Анонимен каза...

19-ти, комплексaр си и ти е изписaно нa челото с кaфявa боя!

Анонимен каза...

Ами то всичките членовете на СДС са в ръководството, то други няма.Те даже не са си плащали членския внос през изминалите 4 години.Нямат никакъв архив за водене на организационна работа.Събират се на 4 години, за да представят един фалшив списък на членове,за да им отпуснат пари от Централата,които те отлично "усвояват" по време на изборите.Това всеки може да го види от калпавата пропаганда и агитация която правят по време на избори.Разчитат на още някоя заблудена овца, която още вярва,че има СДС. В Троянска община такава партия няма.Каквито имена да си слагат, всичките политически формирования са от едно котило.Нека да се отчетат пред населението на общината какво са свършили за него, преди да хукнат да го баламосват,че ще градят Троян.Чакаме отчетите им!!!!!!

Анонимен каза...

СДС - Троян има бъдеще. Инж. Църова притежава много лидерски качества. Тя е умна и интелигентна. Пожелаваме и успех!

Анонимен каза...

Колко сте тези,дето "ѝ" пожелавате успех, и от каква форма на шизофрения страдате?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |