Българи, юнаци!

* 34 деца и младежи с увреждания от Ловеч днес бяха на Айдушкото сборище и се радваха на конете, накрая пяха химна и скандираха „Българи, юнаци!”
1 юни – Ден на детето
34 ДЕЦА и младежи с увреждания от Ловеч навръх 1 юни – Деня на детето, бяха на Айдушкото сборище в Троянския Балкан (под Беклемето). Посещението бе организирано от Дневния център за деца и възрастни в Ловеч, ръководен от Мария Недялкова, и родителската организация „Закрила”, а всичко това стана възможно благодарение на разбирането и спомоществователството на Даниел Сираков и неговата конна база. 

А ЦЕЛТА бе ясна – да се достави радост на децата и младежите в неравностойно положение от досега с конете. „Някои от тях за пръв път виждаха на живо кон и радостта им бе неописуема. Благодарни сме на г-н Сираков и на нашия аниматор на Айдушкото сборище Грета за протегнатата ръка и доброто сърце”, коментира за Т21 г-жа Недялкова. „Да видиш радостта в очите на тези деца – това не може да се изкаже с думи, трябва да се усети. Момче без крака и с една ръка се здрависа с мен и ми каза: „Много е хубаво тук, благодаря Ви”. Много съм развълнуван!”, сподели пък г-н Сираков.

ПОСЕЩЕНИЕТО на Айдушкото сборище при конете бе украсено и с един вълнуващ патриотичен момент – цялата група ентусиазирано и с пълно гърло изпя химна на България „Мила Родино”. А след песента последваха бурни скандирания „Българи, юнаци!”. И много игри на „айдушката” поляна. Честит празник!

Т21

4 коментара:

Анонимен каза...

Когато Сираков направи нещо добро се ослушайте,дали не идват избори.Аха,идват.

Анонимен каза...

1-ви да се обадим на Сираков да неправи Празника на БИЛКИТЕ,ПЛАНИНАТА И ТУРИЗМА,че идват избори.Аман от тъпанари

Анонимен каза...

Няма угодия.Но ти прави добро , Сираков..те да си бълват.

Анонимен каза...

№ 1. Да и тази година ще се проведе за 13-ти пореден път ПРАЗНИК НА БИЛКИТЕ,ПЛАНИНАТА И ТУРИЗМА НА 27 ЮНИ/СЪБОТА ОТ 10.00ч.Организирането и провеждането на такова народно веселие изисква много организационна и изпълнителска работа.Та, ако имаш желание, заповядай да помагаш.Виждам,че си добър анализатор,но дължа да те информирам,че всичко се прави с доброволен труд?Удоволствието което получаваме е радостта и веселието на хората, които доставяме и благодарността им! Колкото и да не харесваш Даниел Сираков,до сега той бил главния организатор и координатор на празника.Останалите членове на работната група са подпомагали с работа и идеи дейността на Сираков. Колкото за политиката ти предлагам да отправиш апел към всички общински съветници в последните години да направят отчет колко предложения са направили в ОС и колко от тях са изпълнили.Сираков има какво да отчете!!! Ще го подкрепим в изборната надпревара и вярвам,че ще има голям успех,защото той не се раздава от сега за просперитета на общината?Желая му успех!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |