Защо уволниха Камен Спасовски – кой да ти каже?!

* Изкаралият по-малко от година на поста директор на Инспекцията по труда в Ловеч е бил отстранен на 16 февруари, временно изпълняващ е Мирослава Ангелова * От Главна инспекция по труда отказаха да отговорят каква е причината
Рокади
Камен Спасовски
НА 16 ФЕВРУАРИ тази година директорът на дирекция „Инспекцията по труда” (ДИТ) в Ловеч – съгражданинът ни Камен Спасовски, който пое поста преди по-малко от година след спечелен конкурс, е бил уволнен, научи Т21. За временно изпълняващ е назначена Мирослава Ангелова, досегашен служител в дирекцията. Разговаряхме с г-жа Ангелова и тя ни обясни, че предстои провеждането на конкурс за поста, но за подробности около отстраняването на бившия шеф ни насочи към централата на Изпълнителна агенция „Главна инспекция по труда” (структура към министъра на труда и социалните грижи, включваща 28 териториални дирекции в страната, в това число в Ловеч).

СВЪРЗАХМЕ се по телефона със завеждащата „Връзки с обществеността” на Главна инспекция по труда Дина Христова, но (и) тя определено се притесни от питането ни защо е освободен преждевременно директорът на ДИТ – Ловеч Камен Спасовски. Все пак ни обеща информация, обаче помоли да зададем въпроса си писмено. Направихме го, но вместо отговор последва… препоръка да направим ново запитване, този път по Закона за достъп до обществена информация; като за наше „улеснение” имаше и указание откъде можем да си изтеглим формуляра за запитването. Накратко – отказаха да ни отговорят на нещо толкова обикновено?! С други думи – подсилиха подозрението ни, че явно „има нещо гнило в Дания” и в тази началническа рокада едва ли нещата са особено чисти.

Т21

Още по темата:

9 коментара:

Анонимен каза...

Поредния свален номенклатурчик...

Анонимен каза...

Как защо! Защото е назначен от комунистите;защото вероятно е комунист и защото е селски на др. Минко Калайджията. Браво!

Анонимен каза...

Дебил?

Анонимен каза...

А уволнили Каменчо.Той драпаше със зъби и нокти да стане секретар в общината ама коте му мина път.След това го уредиха в инспекцията.Ама за кратко.

Анонимен каза...

Метлата на ГЕРБ мина от там. В ролята на чистачката - Корнелия Маринова. Любопитен е и факта, че директора преди Каменчо ( от първото управление на Бойко) , сега си е редови инспектор, но ... получава още директорската си заплата. Това може и трябва да го проверите. Тъкмо той, по партийна заръка най-усърдно помагал на място, да се разклати столчето под краката на нашия земляк.

Анонимен каза...

Ела си в Лесопласт,няма кои да ти пипне шпаклата.

Анонимен каза...

Комуняга откъдето и да го погледнеш. Това трябва да се чисти, да се чисти, докато не остане и една болшевишка отрепка във властта!

Анонимен каза...

Споко идват избори и Г-жа Михайлова ще уреди Каменчо общински съветник за да взима заплатка. Той беше секретар на общината, после инспектор, после директор на ИТ и сега ще го уредят. СПОКО Каменчо

Анонимен каза...

ТОВА ЩЕ БЪДЕ НАЙ ГОЛЯМАТА ГЛУПОСТ ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК НЕГРАМОТНИК НЕ СТАВА МИХАЙЛОВА БЯГАЙ ОТ НЕГО ТОЙ Е ПРЕДАТЕЛ ЗАЩО ПЛАЧЕ КАТО МАХНАХА ТОЙ ЗАБРАВИ ЛИ КАК СТАНА ДИРЕКТОР И ТОЙ МАХНА ПРЕДНИЯ СЕГА ДА ГО ДУХА НЕКА ТОВА ДА ГО ПРОЧЕТАТ НЕГОВИТЕ КОЛЕГИ ЗАЩО В ТРОЯН ПОЧТИ ВСИЧКИ ТАКСИМЕТРОВИ ФИРМИ С 50 КОЛИ НЕ СЕ ОСИГУРЯВАТ ЗАЩОТО КАМЕНЧО ГИ ЗАКРИЛЯ И ВАРДИ И В ЕДНА ОТ ФИРМИТЕ ТОЙ ИМА ЕДНО ТАКСИ КОЕТО НЕ СЕ ВОДИ НА НЕГО ПОНЕ 35 ЧОВЕКА НЕ СЕ ОСИГУРЯВАТ ЗАЩОТО ГИ ПАЗИ КЪДЕ Е ЗАКОНА КАМЕНЧО СЕГА В ЛЕСОПЛАСТ ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |