Нов троянски хляб на пазара

* „Вкусно Изкушение” е по стара немска рецепта,
 с 8 вида зърна и семена * Други хлябове от бранда „Хляб от Троянски Балкан”: „Старовремски”, „Античен”, „Старопланински”,
 „Здраве и сила”
Промоция
ЛИДЕРЪТ в производството на хляб и хлебни изделия в Троянско и Ловешка област – троянският Хлебозавод („Хлебопроизводство и сладкарство” ЕООД), пуска нова серия хлябове от бранда „Хляб от Троянския Балкан”, научихме от изпълнителния директор Стаменка Дамянова. Първият продукт – новият хляб „Вкусно Изкушение”, вече е на пазара.

ХЛЯБЪТ „Вкусно Изкушение” е направен по стара немска рецепта и напомня хляба на нашите баби, замесен с квас. Неповторимият му вкус се постига с 8 вида зърна и семена, потопени в ръжена закваска - ръжени зърна, зърна от лимец, пшенични зърна, сусамово семе, слънчогледово семе, маково семе, кафяво ленено семе, жълто ленено семе. Технолозите от предприятието обясняват, че е богат на фибри, омега 3 мастни киселини, витамини от групата В и много минерали (фосфор, магнезий, калии, цинк, желязо, мед, калций).

„ВКУСНО ИЗКУШЕНИЕ” вече е в търговската мрежа на Троян, Априлци, Плевен и Свищов и всеки, който иска да се изкуши с него, може да го направи. Другите хлябове от бранда „Хляб от Троянския Балкан” са „Старовремски”, „Античен”, „Старопланински” и „Здраве и сила”, а тяхната промоция предстои.

Т21

Още по темата:

6 коментара:

Анонимен каза...

Тивa сегa реклaмa ли е или плaтенa публикaция? A, инaче хляб здрaве ми хaресвa. Отделен е въпросa колко процентa от троянци имaт възможност дa си купувaт хляб нa тaзи ценa?!? Вероятно отговорът е в поръчките от мaгaзините.

Анонимен каза...

Ква реклама бе? Това си е жива главоблъсканица - хляб от Троянския Балкан по стара немска рецепта с вкус на бабиния хляб. Баба ми месеше хляб почти всеки ден, но с мая по стара българска рецепта - брашно, вода, мая, сол. Семките ги даваше на кокошките.

Анонимен каза...

Всеки път, като си купувам хляб, се изкушавам и купувам всякакъв друг, но не и хлебозаводски. Не е клисав, изпечен. кората не е като ластик За качеството като цяло да не говорим. Съжалявам за мнението, което не е по вкуса на госпожата, но за мене е факт. Още повече, че това е първата статия на хлебозавода, под която макар и погрешка "негово величество клиента" може да си кажа мнението.

Анонимен каза...

Майнъ на ляп и чужда жена се не намира!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Unknown каза...

Цена на 0.500г.

Публикуване на коментар

Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |