Нов троянски хляб на пазара

* „Вкусно Изкушение” е по стара немска рецепта,
 с 8 вида зърна и семена * Други хлябове от бранда „Хляб от Троянски Балкан”: „Старовремски”, „Античен”, „Старопланински”,
 „Здраве и сила”
Промоция
ЛИДЕРЪТ в производството на хляб и хлебни изделия в Троянско и Ловешка област – троянският Хлебозавод („Хлебопроизводство и сладкарство” ЕООД), пуска нова серия хлябове от бранда „Хляб от Троянския Балкан”, научихме от изпълнителния директор Стаменка Дамянова. Първият продукт – новият хляб „Вкусно Изкушение”, вече е на пазара.

ХЛЯБЪТ „Вкусно Изкушение” е направен по стара немска рецепта и напомня хляба на нашите баби, замесен с квас. Неповторимият му вкус се постига с 8 вида зърна и семена, потопени в ръжена закваска - ръжени зърна, зърна от лимец, пшенични зърна, сусамово семе, слънчогледово семе, маково семе, кафяво ленено семе, жълто ленено семе. Технолозите от предприятието обясняват, че е богат на фибри, омега 3 мастни киселини, витамини от групата В и много минерали (фосфор, магнезий, калии, цинк, желязо, мед, калций).

„ВКУСНО ИЗКУШЕНИЕ” вече е в търговската мрежа на Троян, Априлци, Плевен и Свищов и всеки, който иска да се изкуши с него, може да го направи. Другите хлябове от бранда „Хляб от Троянския Балкан” са „Старовремски”, „Античен”, „Старопланински” и „Здраве и сила”, а тяхната промоция предстои.

Т21

Още по темата:

6 коментара:

Анонимен каза...

Тивa сегa реклaмa ли е или плaтенa публикaция? A, инaче хляб здрaве ми хaресвa. Отделен е въпросa колко процентa от троянци имaт възможност дa си купувaт хляб нa тaзи ценa?!? Вероятно отговорът е в поръчките от мaгaзините.

Анонимен каза...

Ква реклама бе? Това си е жива главоблъсканица - хляб от Троянския Балкан по стара немска рецепта с вкус на бабиния хляб. Баба ми месеше хляб почти всеки ден, но с мая по стара българска рецепта - брашно, вода, мая, сол. Семките ги даваше на кокошките.

Анонимен каза...

Всеки път, като си купувам хляб, се изкушавам и купувам всякакъв друг, но не и хлебозаводски. Не е клисав, изпечен. кората не е като ластик За качеството като цяло да не говорим. Съжалявам за мнението, което не е по вкуса на госпожата, но за мене е факт. Още повече, че това е първата статия на хлебозавода, под която макар и погрешка "негово величество клиента" може да си кажа мнението.

Анонимен каза...

Майнъ на ляп и чужда жена се не намира!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Unknown каза...

Цена на 0.500г.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |