В ход е възстановяването на участъци след дейностите по водния цикъл

УЛИЦА „ХРИСТО СМИРНЕНСКИ”

В момента ул. "Христо Смирненски" е затворена за движение
Възстановява се настилката по ул. "Христо Смирненски"
По ул. „Христо Смирненски“ - в участъка от ул. „Захари Зограф“ до ул. „34-ти Троянски полк“, напълно приключи изграждането на канализационната мрежа, заедно със сградните канализационни отклонения. Изпълнени са 200 метра канализационна мрежа. В същия участък започна възстановяването на пътната настилка, като към момента се полага първият асфалтов пласт. В участъка от ул. „34-ти Троянски полк“ до ул. „Симеон Велики“ продължава изграждането на канализационната мрежа, като са изпълнени 240 метра. Остават за изпълнение 100 метра канализационна мрежа със съответните сградни канализационни отклонения. Този участък е затворен за преминаване на МПС до приключване на строително-монтажните работи.

УЛИЦА „ЗАХАРИ ЗОГРАФ”

По ул. "Захари Зограф" работата по водния цикъл приключи
Изцяло приключиха строително-монтажните работи по ул. „Захари Зограф“. Изпълнени са 209 метра канализационна мрежа с прилежащите сградни канализационни отклонения. Напълно възстановена е пътната настилка в участъка от ул. „34-ти Троянски полк“ до ул. „Симеон Велики“. В останалата част от улицата е положен първи пласт на асфалтовата настилка.

УЛИЦА „34-ТИ ТРОЯНСКИ ПОЛК”

В този участък от ул. "34-ти Троянски полк" работата приключи
Приключи изграждането на канализационната и водопроводната мрежи, заедно с прилежащите сградни канализационни и водопроводни отклонения по улица „34-ти Троянски полк“. Изпълнени са общо 654 метра канализационна и водопроводна мрежи. Възстановена е пътната настилка в участъка от ул. „Захари Зограф“ до трафопоста на СОУ „Васил Левски“. В останалия участък от улицата предстои подготовка и възстановяване на пътната настилка.


УЛИЦА „НЕЗАБРАВКА”

Пътната настилка по ул. "Незабравка" вече е възстановена
Дейностите по проект „Изпълнение на втори етап на интегриран проект за водния цикъл на град Троян“ по ул. „Незабравка“ - в участъка от ул. „Минко Радковски“ до ул. „Св. св. Кирил и Методий“, приключиха. В посочения участък е възстановена и пътната настилка. В процеса на работа са изпълнени 90 метра канализационна мрежа със съответните канализационни отклонения.

УЛИЦА „МИНКО РАДКОВСКИ”

Въпросният участък от ул. "Минко Радковски"
Участъкът от ул. „Минко Радковски“ - от ул. „Христо Ботев“ до ул. „Незабравка“, също бе включен в проект „Изпълнение на втори етап на интегриран проект за водния цикъл на град Троян“. По него са изградени канализационната и водопроводната мрежи със съответните съоръжения и са изпълнени общо 196 метра канализационна и водопроводна мрежа. Към настоящия момент е положен първи пласт на асфалтовата настилка.

ЖК „БУКОВЕЦ”

В жк "Буковец" работата по водния цикъл продължава
Ул. "Здравец" е готова за преасфалтиране по ПИП
В изпълнение на проекта, в участъка от жк „Буковец“ до ул. „Стефан Караджа“, канализационната мрежа е изпълнена изцяло, заедно с прилежащите сградни канализационни отклонения, като след приключване на строителните работи пътната настилка е възстановена. Изпълнени са 347 метра канализационна мрежа. В участъка от ул. „Стефан Караджа“ до ул. „Радецки“ към 17 октомври 2014 г. се извършват довършителни работи по канализационната мрежа, след което настилката ще бъде възстановена. По Публичната инвестиционна програма (ПИП) „Растеж и устойчиво развитие на регионите“ се предвижда текущ ремонт по улица „Здравец“.


Приключиха строително-ремонтите дейности по улиците „Радецки“ и „Димитър Гимиджийски“

УЛИЦА „РАДЕЦКИ”

Участъкът от ул. "Радецки" пред МБАЛ - Троян вече е готов
Проблемната отводнителна шахта под МБАЛБ - Троян е коригирана
По ул. "Симеон Велики" върви цялостната реконструкция по ПИП
ПО УЛ. „РАДЕЦКИ“ - в участъка от ул. „Незабравка“ до ул. „Бочо Донев“, напълно приключиха строителните дейности по проекта „Изпълнение на втори етап на интегриран проект за водния цикъл на град Троян“. Изпълнени са 260 метра канализационна мрежа с прилежащите сградни канализационни отклонения и 330 метра водопроводна мрежа със съответните сградни водопроводни отклонения.

В СЪЩИЯ УЧАСТЪК приключи и текущият ремонт по проект „Подобряване състоянието на уличните и тротоарните мрежи на град Троян – транспортна инфраструктура, благоприятстваща икономическото развитие и жизнената среда на общината“, финансиран от Публичната инвестиционна програма (ПИП)
„Растеж и устойчиво развитие на регионите“.

ДВИЖЕНИЕТО за моторни преводни средства по ул. „Радецки” - до ул. „Бочо Донев“, е възстановено напълно, включително до МБАЛ - Троян. В останалия участък от улицата - от ул. „Бочо Донев“ до ул. „Симеон Велики“, се изгражда Канализационен колектор VII. Към настоящия момент са изпълнени 60 метра канализационна мрежа, остават за изпълнение 100 метра от канализационната мрежа и 70 метра водопроводна мрежа. След приключване на строителните работи, асфалтовата настилка в този участък също ще бъде възстановена и ще се извърши текущ ремонт по Публичната инвестиционна програма (ПИП) „Растеж и устойчиво развитие на регионите“.

УЛИЦА „ДИМИТЪР ГИМИДЖИЙСКИ”

Подготовка за преасфалтиране на ул. "Димитър Гимиджийски"
Ул. "Димитър Гимиджийски" е завършена
НАПЪЛНО ПРИКЛЮЧИХА строително-ремонтните дейности по ул. „Димитър Гимиджийски“ по проект „Изпълнение на втори етап на интегриран проект за водния цикъл на град Троян“. Изпълнени са 266 метра канализационна мрежа с прилежащите сградни канализационни отклонения и 214 метра водопроводна мрежа със съответните сградни водопроводни отклонения. Към настоящия момент се извършва възстановяване на асфалтовата настилка. При подходящи атмосферни условия, дейността ще приключи до 17 октомври 2014 г.

Община Троян


Още по темата:

1 Коментара:

Анонимен каза...

А Вие на това "възстановяване" ли му викате?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |