Общината обяви обществена поръчка за Китайския

* Реконструкцията на овехтялата сграда ще струва 323 хил. лв. без ДДС; средствата – по програма „Лидер”
Проекти
Така ще изглежда новият информационно-културен център
ОБЩИНА Троян обяви обществена поръчка (по Закона за обществените поръчки /ЗОП/) за изграждане на информационно-културен център в града. Обявлението е публикувано в Регистъра на обществените поръчки на 10 октомври 2014 г., с което процедурата е стартирана, научихме от Ирина Князева, главен експерт „Обществени поръчки” в общинската администрация. Прогнозната стойност на обществената поръчка е 323 хил. лв. без ДДС.

ПРИПОМНЯМЕ – става дума за цялостна реконструкция и преустройство (архитектурно и функционално) на овехтялата сграда на бившия китайски ресторант в централната част на Троян. Като идеята е там да се организира мултифункционален информационно-културен център, предоставящ възможност за презентации, получаване на туристическа информация, организиране на различни културни събития, конференции, семинари и т.н.

ФИНАНСИРАНЕТО е чрез спечелен от Община Троян в партньорство с Местната инициативна група (МИГ) – Троян и Априлци проект по програма „Лидер” (Мярка 313 „Насърчаване на туристически дейности’). Общо девет са проектите на Община Троян, одобрени за финансиране по програма „Лидер”, а общата им стойност възлиза на 1,204 млн. лв.

Т21

Още по темата:

10 коментара:

Допълнение: каза...

Изисквания към кандидатите:
1. Да са членове на БКП
2. Правилно да разбират и прокарват решенията на Партията.
3. Да са безпределно верни на ръководството на БКП - Троян и лично на кметицата.
4. Да внесат 20% от откраднатото след спечелване на конкурса в партийната каса и 30% в банковите сметки на отговорни другари.

Анонимен каза...

1-ви, по-голан тъпан от теб на дали се е раждал накога на земното кълбо.

Анонимен каза...

Родил се е, и това си ти !

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

1-ви, по твойте изчисления стигаме само до 50 % кражби, а според ЕС те са 80 % . Да ти кажа ли къде се губят още 30 % ? Фирмите изпълнители също на бивши другари от бкп гушват останалите 30 %. ;)

Анонимен каза...

5ти перфектно отговори на тъпан номер 2!

Анонимен каза...

Благодаря!
Дискусията беше ползотворна, изчепателна и ГЛАВНОТО - по същество!
Ако се наговорите, срещнете се и ... взаимно се изакате в утенцата си - всичко ще си е по местата...

Анонимен каза...

Хайде стига с манипулациите ви.Никой в Троян не може да каже, че е притискан и за 1 лв. в мандата на Михайлова. За разлика от този на МинАК. Справка - "Димко 6", "Перфект", Христо от "Виенската", пък даже и Петко Пенков...

Анонимен каза...

Забравихме че Троян е изключение и не се намира във България.

Анонимен каза...

Искам там да има джамия.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |