Местан: ДПС разбира голямата политика като грижа за малкия човек

* В Ловеч: „Тази зала е изпълнена от надеждата на хилядите членове и симпатизанти на ДПС, които вярват в движението”

Парламентарни избори 2014 Платена публикация
Лютви Местан в Ловеч, 15 септември 2014 г.
НА 15 СЕПТЕМВРИ лидерът на ДПС Лютви Местан подкрепи предизборната кампания на областната структура на партията в Ловеч. Той се включи в дневната програма на тукашния водач Джейхан Ибрямов, придружен от евродепутатите Илхан Кючук и Неджми Али, бившия зам.-министър на земеделието Бюрхан Абазов и водачите на листите в Плевен и Монтана Митхат Метин и Петър Чобанов.  Вечерта всички официални гости и кандидат депутати бяха главните герои и на областния предизборен митинг, събрал актива на ДПС - Ловеч в драматичния театър.

Пълната зала на драматичния театър в Ловеч
В ПРЕДИЗБОРНОТО си обръщение към ловчалии г-н Местан бе категоричен, че е време Ловеч да има свой народен представител. Виждайки потенциала, с който ДПС разполага тук, лидерът отправи посланието: „И ако някой иска да се обясни защо е пълна тази зала, защо са пълни площадите, отговорът е - тази зала е изпълнена от надеждата на хилядите членове и симпатизанти на ДПС, които вярват в движението. Вярват, защото думата на председателя на ДПС, думата на водача Джейхан Ибрямов е не просто дума - казано ли е, смятайте, че е изпълнено“. Лидерът обобщи, че ДПС разбира голямата политика като  грижа за малкия човек.

Предизборен щаб на ДПС – Ловеч

*****

Джейхан Ибрямов: Заставаме до тези работодатели, които привличат инвестиции
и създават работни места

На посещение в модерния завод на "Литекс моторс" в Ловеч
ДЖЕЙХАН ИБРЯМОВ, водач на листата на ДПС в Ловешка област, евродепутатите от ДПС Илхан Кючук и Неджми Али, водачите на листите на Движението в Плевен и Монтана - Митхат Метин и Петър Чобанов, както и всички кандидат–депутати от ловешката листа посетиха ключови за региона производствени предприятия. 

РАБОТЕЩИТЕ в „Рико Стил“ в Троян и „Спарки Елтос“ и „Грейт уол“ ("Литекс моторс") в Ловеч споделиха с кандидатите за народни представители и евродепутатите своите очаквания към тях; както и надеждите си, че ДПС ще продължи да допринася за създаването на благоприятна бизнес среда, водеща до разкриването на още работни места, особено за млади и добре подготвени хора.

„ТАКИВА срещи са много важни за нас. Така още по-ясно ни става какви са проблемите и нуждите на бизнеса. Бъдете сигурни, че поетите от нас ангажименти, ще бъдат изпълнени. Казвам ви това, гледайки ви в очите“, изтъкна Джейхан Ибрямов. „Ние от ДПС заставаме до тези работодатели, които привличат инвестиции и създават работни места. Така те създават условия младите и талантливи хора са останат в родните си места и да работят за просперитета на България, а не за чужди икономики“, допълни г-н Ибрямов.

„ВСЕКИ ПОЧТЕН и иновативен бизнес трябва да усеща подкрепата на законодателната и изпълнителната власт и затова, тези приоритети са залегнали в икономическата платформа на ДПС“, подчертаха кандидат-депутатите от ловешката листа. 

Предизборен щаб на ДПС – Ловеч

*****

Джейхан Ибрямов в Добродан и Дебнево:
„Хората очакват решения”

* „Времето на обещанията свърши. Дойде моментът на работата…”

Джейхан Ибрямов на срещата в с. Дебнево
ПРОГРАМАТА на Джейхан Ибрямов, водач на листата за народни представители от ДПС в Ловешко, го отведе в троянските села Дебнево и Добродан. На срещите с избирателите там бяха поставени проблеми, касаещи местните жители и неразрешени до този момент от местната власт. В хода на дискусиите около бита и живота в региона в Добродан най-активно се включиха местните младежи. Те поискаха от водача на ДПС в ловешко съдействие за организирането на местен младежки клуб.

В ДЕБНЕВО пък споделиха, че Общината отказва поддръжката на гробищните паркове, християнски и мюсюлмански. Проблемът съществува повече от десетина години насам и вместо да се намери дори частично и временно решение, той все повече се задълбочава, обясниха местните ръководства на ДПС в планинските села.

„И ТАЗИ ВЕЧЕР се чуха проблеми, които чакат нас, политиците, да намерим начините за решаването им. Хората искат от нас не само да ни видят, те очакват решения. Времето на обещанията свърши. Дойде моментът на работата, поемеш ли ангажимент - изпълни го, тогава си истински народен представител. И кампанията, която водим е в тази посока“, заяви Ибрямов след срещите в Троянско.

Предизборен щаб на ДПС – Ловеч


Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Още по темата:

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |