Троянци към ГЕРБ: Имате подкрепата ни!

* Знаем, че можете да съградите стабилна България.
 Време е!
Парламентарни избори 2014 Платена публикация
Инж. Иван Миховски, №3 в листата, получава аплодисменти от своите съграждани
ПРЕКРАСНА вечер, благодарим ви, че спестихте политическото говорене, а ни поканихте да съпреживеем заедно едно културно събитие за града ни – театралната постановка „Избори по никое време“. Няма по-красив, полезен и елегантен начин да представите кандидатите за народни представители на ГЕРБ. Ще получите подкрепата ни, защото знаем, че искате и можете да съградите стабилна България, защото с еднакво усърдие строите пътища и финансирате културно-историческото наследство, защото грижата за хората не е в увеличението с 3 лв. на пенсиите и с илюзията за намаляване цената на тока, а в усилията да привличате европейски средства, да развивате икономиката, да разкривате работни места, да пазите финансовата сигурност на държавата.

ТОВА ГОВОРЕХА троянци след представянето на листата на ГЕРБ в Троян.

ЗАЕДНО с водача Корнелия Маринова в листата на ГЕРБ за предсрочните избори на 5 октомври са още областният ръководител на ГЕРБ Николай Нанков, троянецът инж. Иван Миховски, д-р Мадлена Бояджиева, инж. Ваня Събчева, Ценка Лазарова, инж. Йордан Досев, Андрей Моврадинов, Антон Долапчиев и Росица Маринова.

ВЧЕРА ринахме кал в наводнена Берковица, днес изпратихме помощ за хората в този град, утре сме готови да помагаме другаде, да засаждаме гори, защото никой не е застрахован от бедствия. По-важното е обаче всички заедно да впрегнем сили и да подредим държавата си, която за втори път ГЕРБ наследява опустошена и ограбена, призова Корнелия Маринова.

ИМАМЕ нужда от сигурност не само днес, но и в следващите години. Имаме нужда да планираме живота си – нашия и на нашите деца, а това се постига само в стабилна среда, това е гаранцията за по-добър живот сега и утре, бе категоричен и инж. Миховски, когото троянци посрещнаха с удовлетворение, че е човек, който наистина ще бъде техен представител и изразител в НС.

ВСИЧКО за нашата управленска програма ще чуете на предстоящите ни срещи, днес ще кажа само, че ГЕРБ върви по правилния път към стабилна България с управленска програма за хората. На 5 октомври най-важното обаче и всеки един от нас да упражни правото си да гласува, обяви от сцената общинският ръководител Илиян Тодоров.

*****

ЕТО И НАШИТЕ КАНДИДАТИ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ:

1. Корнелия Маринова, педагог
Народен представител от 42-то Народно събрание. Председател на Общински съвет – Ловеч, общински съветник от ПП ГЕРБ. Директор на ОУ „Васил Левски“ – Ловеч.  








2. Николай Нанков, регионалист, мениджър на проекти
Народен представител от 42-то Народно събрание. Заместник министър на регионалното развитие в периода 2011-2013 г. Областен управител на Ловеч 2009-2011 г.






 3. Иван Миховски, инженер
Управител на фирма за автомобилно оборудване. Общински съветник от ГЕРБ.










4. Д-р Мадлена Бояджиева, лекар
Председател на Общински съвет – Тетевен, общински съветник от ПП ГЕРБ. Управител на МБАЛ – Тетевен от 2003 г. до 2011 г.








5. Ваня Събчева, инженер
Експерт в Областна администрация – Ловеч. Областен управител в правителството на ГЕРБ. Инспектор в Регионална дирекция за национален строителен надзор.   








6. Ценка Лазарова, икономист
Общински съветник в ОбС – Ловеч. Управител на хотел.









 7. Йордан Досев, инженер еколог
Специалист в пречиствателна станция за отпадни води към ВиК – Ловеч.










8. Андрей Моврадинов, техник
Общински съветник от листата на ПП ГЕРБ. Общински ръководител на структурата на партията в Летница.

 







9. Антон Долапчиев, икономист
Работил в ДП ”Фонд Затворно дело” Ловеч.  











10. Росица Маринова, педагог
Дългогодишен учител в ОУ „Васил Левски“, Ловеч.


0 коментара:

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |