„Искаме нашият край да има народен представител от ДПС"

* Джейхан Ибрямов в Троян: „Заставаме на страната на инициативните и предприемчивите, т. е. на страната на тези, които създават работни места и дават поминък на хората в региона”
 
Парламентарни избори 2014 Платена публикация
В Троян: Джейхан Ибрямов разгледа фабриката, произвеждаща перилизните препарати "Изи"
И ТОЗИ ден (11 септември) от предизборната кампания на водача на листата на ДПС Джейхан Ибрямов бе изключително наситен с емоционални срещи и откровени и сериозни разговори - с екипа на МБАЛ Ловеч,  с мениджмънта на фабрика „ИЗИ” в Троян и с хората на пазара в с. Кирчево.

На посещение в МБАЛ - Ловеч
В МБАЛ - Ловеч г-н Ибрямов сподели: „Знам, че много хора от Ловеч и областта са признателни на лекарите от тази болница за спасените животи, доброто лечение, човешко отношение и високия им професионализъм. Знам също така, че държавата е длъжник на нашите лекари и медицински сестри. Искам - а знам, че същото искат и хората - прекрасните ни лекари да остават тук и да допринасят за здравето на българската нация, а не да гурбетчийстват в чужбина. Адекватното отношение към труда на лекарите и медицинските сестри и към здравеопазването като цяло ще е един от основните приоритети в работата ми като народен представител. Всеки глас, даден за ДПС с № 18 в бюлетината, е глас за развитието и просперитета на България.” 

Сред хората в с. Кирчево
В ТРОЯН на срещата си с мениджърския екип на фабрика „ИЗИ” Джейхан Ибрямов подчерта, че развитието на бизнеса е основен фактор за икономическото възраждане на България. „Ето защо ние от ДПС заставаме на страната на инициативните и предприемчивите, т. е. на страната на тези, които създават работни места и дават поминък на хората в региона”, изтъкна г-н Ибрямов. 

С МНОГО усмивки и пожелания за успех бе посрещнат Джейхан Ибрямов от хората на пазара в село Кирчево. „Искаме нашият край да има народен представител от ДПС. Разчитаме на Вас!”, пожелаха си симпатизантите на ДПС.
 
Предизборен щаб на ДПС – Ловеч

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Още по темата:

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |