Troyan Grand Рrix 2014

* Стефан Петков и Александра Стублева спечелиха турнира в Троян, премии от 500 лв. и 300 лв. за победителите * За нашите – бронз на Павлин Дишев и Ивелина Димитрова и втори места отборно 
Карате
Победителите Александра Стублева и Стефан Петков (вдясно)
СТЕФАН Петков от Свищов и Александра Стублева („Никон”, София) спечелиха първите места в големия троянски турнир по карате „Troyan Grand Рrix 2014”, който се проведе миналата в събота в зала „Чавдар” (22 февруари). Победителите си тръгнаха с добри парични премии – 500 лв. при мъжете и 300 лв. при жените. Домакинският ни турнир има претенциите да е най-силното състезание у нас, тъй като се провежда по системата „Оpen” (без категории) и събра на едно място победителите от всички състезания през изминалата 2013 г.

ТРОЯНСКОТО участие също не остана незабелязано. В отборната надпревара тимът на СКК „Атнес” (Троян) спечели второ място и при мъжете, и при жените – след отборите на столичните клубове „Никон” и „Странджа”. Два подиума имаме и в индивидуалната надпревара – трети места на Ивелина Димитрова и Павлин Дишев. (Ивелина получи паричната премия на Арт клуба за най-добре представил се троянски състезател).

СЪСТЕЗАНИЕТО бе открито от зам.-кмета Кольо Кацаров, който връчи и наградите. Децата от троянския клуб пък се включиха с ефектна демонстрация на бойно-приложни техники и чупене на дъски. Организаторите от Община Троян, Националната федерация по карате и СКК „Атнес” изказват благодарност на помагачите и спонсорите на проявата: „Рико Стил” , „Калинел”, „Винпром – Троян”, „Хлебопроизводство и сладкарство – Троян”, „Лев Инс”, Цанко Мичев, „Виваком”, НП „Централен Балкан”, „Дим такси”, „Радилина”, „Кайзера”, „Фамозо”, „Ривърсайд”, Виенска сладкарница.

Цеца Димитрова

5 коментара:

Анонимен каза...

Госпожо Михайлова, поздравления за успешното провеждане на Troyan Grand Prix 2014. Личи си,че милеете за Троян !

Анонимен каза...

До сега такъв Troyan Grand Prix 2014 в Троян не сме имали. Нито при Енкин,нито при Акимов. Личи си ,че тази жена се е отдала на Троян !

Троли Тролев каза...

Партийните бригади тролове този път май са пуснати рано рано преди изборите.Дай газззззз!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

То са чуда това "Оскар"-ите, да не са нещо като Troyan Grand Prix???!...

Анонимен каза...

Поздравления за човека с поздравленията! Но не се насявайте много да ви разберат. Не забравяйте какъв е електората на госпожата:)

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |