Реформаторският блок се готви за евроизборите

* На среща в Ловеч започна подготовката за създаване на областен предизборен щаб на РБ

инж. Никола Василевски
Партийно строителство

В ЛОВЕЧ на 13 март се проведе среща на представители на ръководството на Реформаторския блок (РБ) с тукашните областни и общински ръководства на партиите, влизащи в него. От Троян присъстваха инж. Румен Русанов и Красимира Райковска (СДС), инж. Милко Станчев и инж. Никола Василевски (ДСБ) и Витлием Илиев (БЗНС). Целта на срещата бе да се подготви създаването на областен предизборен щаб и се активира дейността за участие в предстоящите избори за европарламент. РБ ще има един представител в Районната избирателна комисия (РИК), който предстои да бъде определен от областните партийни ръководства. Предстои и изграждането на общинските предизборни щабове и осигуряване на опитни членове и застъпници в секционните избирателни комисии; както и най-важното - разговори с гражданите!

„УСПЕШНОТО представяне на изборите за европарламент е показател за способността на РБ да активира населението и е първата стъпка за успешното реализиране на програмата ни за развитие на България”, заяви пред присъстващите Корман Исмаилов, национален секретар на  НПСД (Народна партия Свобода и достойнство).

инж. Никола Василевски

10 коментара:

Анонимен каза...

хахаха,нов бардак със стари курви:)

Анонимен каза...

РБ - лапачи, чакащи да цуцат! Ама май няма да ви огрее!

Анонимен каза...

Лелее,каква банда убавци са се сбрали.РуменмКраска,Милцът, тц тц тц...

Анонимен каза...

Стискам ви палци и ви пожелавам отлично представяне на изборите за европарламент.А на троянци трудно ще се харесате защото не плещете популистични глупости като повечето други партии.

Анонимен каза...

Ха-ха-ха!Ти нормална ли си ма ?

Анонимен каза...

Ха-ха-ха!Ти нормална ли си ма ?

Анонимен каза...

Тролова, с твоите джучки сигурно добре се справяш - я колко си се издигнала, ами сама ли тролиш или и тука имаш наемници?

Анонимен каза...

Има ли един от тия да е направил нещо заТроян или поне да е предложил нещо за града? Единственото, с което ги свързвам е подкрепата им за Минко Акимов и Ангел Балев.

Анонимен каза...

Ей,че весело е в наше село!!!

Анонимен каза...

До 8 -. разбира се че има - Милко Станчев предложи на Общинския съвет заплатата на Минко Акимов да стане равна на заплатата на кмета.

Публикуване на коментар

Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |