Реформаторският блок се готви за евроизборите

* На среща в Ловеч започна подготовката за създаване на областен предизборен щаб на РБ

инж. Никола Василевски
Партийно строителство

В ЛОВЕЧ на 13 март се проведе среща на представители на ръководството на Реформаторския блок (РБ) с тукашните областни и общински ръководства на партиите, влизащи в него. От Троян присъстваха инж. Румен Русанов и Красимира Райковска (СДС), инж. Милко Станчев и инж. Никола Василевски (ДСБ) и Витлием Илиев (БЗНС). Целта на срещата бе да се подготви създаването на областен предизборен щаб и се активира дейността за участие в предстоящите избори за европарламент. РБ ще има един представител в Районната избирателна комисия (РИК), който предстои да бъде определен от областните партийни ръководства. Предстои и изграждането на общинските предизборни щабове и осигуряване на опитни членове и застъпници в секционните избирателни комисии; както и най-важното - разговори с гражданите!

„УСПЕШНОТО представяне на изборите за европарламент е показател за способността на РБ да активира населението и е първата стъпка за успешното реализиране на програмата ни за развитие на България”, заяви пред присъстващите Корман Исмаилов, национален секретар на  НПСД (Народна партия Свобода и достойнство).

инж. Никола Василевски

10 коментара:

Анонимен каза...

хахаха,нов бардак със стари курви:)

Анонимен каза...

РБ - лапачи, чакащи да цуцат! Ама май няма да ви огрее!

Анонимен каза...

Лелее,каква банда убавци са се сбрали.РуменмКраска,Милцът, тц тц тц...

Анонимен каза...

Стискам ви палци и ви пожелавам отлично представяне на изборите за европарламент.А на троянци трудно ще се харесате защото не плещете популистични глупости като повечето други партии.

Анонимен каза...

Ха-ха-ха!Ти нормална ли си ма ?

Анонимен каза...

Ха-ха-ха!Ти нормална ли си ма ?

Анонимен каза...

Тролова, с твоите джучки сигурно добре се справяш - я колко си се издигнала, ами сама ли тролиш или и тука имаш наемници?

Анонимен каза...

Има ли един от тия да е направил нещо заТроян или поне да е предложил нещо за града? Единственото, с което ги свързвам е подкрепата им за Минко Акимов и Ангел Балев.

Анонимен каза...

Ей,че весело е в наше село!!!

Анонимен каза...

До 8 -. разбира се че има - Милко Станчев предложи на Общинския съвет заплатата на Минко Акимов да стане равна на заплатата на кмета.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |