Подменят 100-годишен градски колектор за отпадни води

* Ремонтът на канализацията по централната троянска уличка „Спас Бояджиев” е поверен на местната фирма „АС Гарант”; ще струва
 45 хил. лв., инвеститор е Общината
Ремонти
В МОМЕНТА тече мащабна реконструкция по малката централна троянска уличка „Спас Бояджиев” – в отсечката между улиците „Васил Левски” и „Любен Каравелов” (на метри от офиса на Т21). Подменя се старият тотално амортизиран колектор, поемащ отпадните битови и дъждовни води, който, както ни информираха от Община Троян, е положен преди близо 100 години. Старият колектор е изграден от каменни плочи и сега те се вадят и заменят с полиетиленова гофрирана тръба според съвременните изисквания за подобно хидротехническо строителство.

ПОДМЯНАТА на колектора за отпадни води по ул. „Спас Бояджиев” се извършва от троянската строителна фирма „АС Гарант” ЕООД с управител Пламен Ефтимов. По предварителни разчети реконструкцията трябва да приключи до средата на м. април (ако метеорологията не изиграе някаква лоша шега), а инвестицията е в размер на 45 хил. лв., осигурени от общинския бюджет.

Т21

15 коментара:

Анонимен каза...

а асфалт ?

Анонимен каза...

Съседните улици кога?

Анонимен каза...

Е, асфалт. Чак пък толкова много да искаш.............

Анонимен каза...

Трима работят, и още трима отстрани дават акъл...мила, родна троянска картинка !

Маргарита Генкова каза...

Позволете ми да допълня дадената информация, имайки предвид въпроса на № 1. В момента тече обществена поръчка за реконструкция на улица "Д-р Спас Бояджиев". Община Троян има готов проект за основен ремонт на пътната част на улицата. След завършване на ремонтните дейности по подмяна на канализацията, ще бъдат положени нови бордюри, нови тротоарни плочи и два пласта асфалтова настилка, като преди това ще бъде положена нова пътна основа. До месец ще бъде избран изпълнителят.

Анонимен каза...

Г-жо Генкова, колкото и да им обяснявате, те ще си останат критикари и няма да кажат нищо съществено.

Анонимен каза...

Кои са те?Генкова, колко пари платихте на оня дето разправя,че не трябва да има светофари? Колко пари платихте за рекламата в Wizz Air? Колко от НАШИТЕ ПАРИ?!?!?

Анонимен каза...

г-н Маринов а тръбите за питеѝна вода по Л. Каравелов дали не са азбестови от Адамово време -за отговора ви Благодаря.

Анонимен каза...

Чедо , чедоооо , да съм солидарен с 1 , асфалт не се знае кога ще има , дано доживееем

Анонимен каза...

4-ти, да ти поясня като не познаваш кой кой е! Та тия де гледат са собствениците на фирмата Пламен и баща му бай Ефтим...да не искаш да влязат в изкопа бе галош!

Анонимен каза...

Че що да не влязат - германци и прочее влизат, нищо, че са собственици, а родният Ганьо - не ??! Брех, да ви имам голямото самочуствие, прости ганьовци...

Анонимен каза...

Иначе си прав де, не ви познавам местните "чорбаджии", отдавна вече не живея в Троян (и слава богу).

Анонимен каза...

Прав си 11...

Анонимен каза...

До № 8, чул си нещо, ама не си разбрал." Азбестови от Адамово време" тръби за водопроводи няма. Виж има етернитови тръби от/за стари водопроводи. Има разлика, но за теб сигурно е едно и също щом пишеш подобни глупости.Не ти се сърдя, че си неграмотен и не те поучавам, важното е, че пишеш и имаш гражданска позиция.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |