Събрани от сърце 315 лева

Паулина Пенчева
* Учениците от СОУ „Св. Климент Охридски” дариха средствата от коледния си благотворителен базар за лечението на 6-годишната Ани от Бургас

Благотворителност 

ПО ИДЕЯ на Ученическия съвет в СОУ „Св. Климент Охридски” (Троян) отбелязаха коледните празници с благотворителни базар и томбола. Дълго умувахме на кого са най-необходими нашите не много, но събрани от сърце 315 лева. Тъй като идеята ни от самото начало беше да зарадваме с тях някое детенце със здравословен проблем, решихме това да е малката Ани от Бургас, която има множество увреждания, но най-сериозен е проблемът със зрението й.

Малката Ани от Бургас с брат си
ОЩЕ днес, 21 януари, 300 лева са постъпили в сметката на 6-годишното момиченце (15 лева отделихме за покриване на разходи по организацията на базара). Надяваме се да дарим на Ани лъч светлина и парченце надежда, защото децата са слънчицата на земята.



Паулина Пенчева
председател на Ученическия съвет,
СОУ „Св. Климент Охридски”

Още от същия автор:

1 Коментара:

Анонимен каза...

Браво на децата!!! Да се поучат хората с пари от тях!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |