Пореден подиум за Краси Михайлов

* Троянецът е трети в националния шампионат по мотоциклетизъм на писта за 2013 г. в клас СБКС 600; Пламен Петров – 4-ти
Супербайк
Краси Михайлов и Пламен Петров, Троян, 2013 г.
И ТАЗИ ГОДИНА (2013 г.) съгражданинът ни Красимир Михайлов (30 г.) доказа класата си в пистовия мотоциклетизъм, Супербайк 600 (СБКС 600). Краси стана трети в своя клас в републиканския шампионат, въпреки пропуснатите (по лични и финансови причини) няколко важни състезания, които със сигурност щяха да му донесат ценни точки и възможност да изпълни миналогодишната си закана пред Т21: „Победа в националния шампионат! Два пъти подред ми се изплъзва, но този път вярвам, че ще успея”.

ТОВА Е ТРЕТИ пореден подиум за неукротимия троянец, разчитащ за подготовката и участията си основно на лични средства, което си е своеобразен спортен подвиг. За втора поредна година Краси, каращ с „дяволския” №66, записа челно класиране и в Източноевропейския шампионат – този път е 4-ти, а миналата година се качи на почетната стълбичка (3-ти).  Другият силен троянски пистов мотоциклетист – 24-годишният Пламен Петров, състезаващ се с не по-малко атрактивния №69, повтори миналогодишния си успех и стана 4-ти в крайното класиране в същия клас СБКС 600 на националния шампионат. Пламен също разчита основно на собствени средства; и може би тук е мястото да подскажем, че двамата талантливи троянски състезатели се нуждаят от известна спонсорска подкрепа в битката за златото. От нас – браво, момчета; догодина – шампиони!

Двамата троянци на пистата, вляво е Михайлов (№66), отпред - Петров (№69)
ЦЕРЕМОНИЯТА по награждаването на призьорите в годишната класация за 2013 г. на националния шампионат по мотоциклетните спортове се състоя на 21 декември на обичайното място – столичния парк хотел „Москва”. „Денят бе работен и не успях да присъствам, Пламен също, но това не е толкова важно. Важното е, че продължаваме напред и през 2014-та”, коментира Краси Михайлов, който се занимава с мобилни комуникации и е един от най-добрите акаунт мениджъри в Троянско; Пламен Петров пък е търговски представител на фирма за търговия с горива на едро.

Т21

Още по темата:

3 коментара:

Анонимен каза...

офф

Анонимен каза...

Нямаше ли кой да драсне поне два реда за Йорданов ден бе Т21???!...или ще ги пуснете като новина за Великден...

Анонимен каза...

:)) 2ри, нали има покана за утре от общината...;)

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |