Рок академията продължава

*  В петък (21 юни) в салона на троянското читалище ще забиват бандите What The Fuck, Insanity и Cold Fear; начало 18:30 ч., вход свободен * Георги Табаков: „Ще има какво да се види!”
Предстоящо
What The Fuck на сцената на Рок академия - Троян 2013
ЗАВЪРШИЛАТА в неделя първа троянска Рок академия (14-16 юни 2013 г.) продължава. Това ни съобщи в кратко писъмце по електронната поща един от троянските участници – Георги Табаков, басистът на групата със звучното име What The Fuck. Продължението ще е на 21 юни, петък, в салона на троянското читалище „Наука – 1870 г.”, начало 18:30; участниците – местните банди Insanity, Cold Fear и споменатата What The Fuck, и трите участници в Рок академията, едната в официалната състезателна програма. Концертът е със свободен вход и всички, които обичат тази велика музика, са добре дошли. 

Георги Табаков
ЕТО КАКВО ни написа Георги: „Здравейте! Няколко троянски банди организираме рок вечер в читалището на 21 юни. Правим го на самоинициатива, като разбира се срещаме подкрепа от страна на читалището. Решихме да е с вход свободен - целта ни е да привлечем максимално много хора, а безплатен рок концерт в читалището не е имало от години. Да, обаче вход свободен означава, че нямаме никакви средства, което сериозно затруднява рекламата. Нямаме плакати и единствената такава, на която може да разчитаме, е тази в интернет. Към момента на помощ за това ни се явява фейсбук. Пиша ви, за да ви помоля, ако е възможно, по някакъв начин да обявите събитието ни в интернет страницата на вестника ви. Ще ви бъдем безкрайно благодарни и ви каним да го посетите - ще има какво да се види!”. Разбира се, с удоволствие откликнахме на молбата да обявим в Т21 предстоящото събитие.

Т21
Снимки: Бистра Българанова, facebook


Още по темата:

10 коментара:

Анонимен каза...

Евала Гееееееш ^^

Анонимен каза...

Евала бе Наркомани.

Анонимен каза...

Браво, момчета!

Анонимен каза...

2ри, майка ти е била наркоман, за да те роди такъв темерут!

Анонимен каза...

Е,друго си е джаста праста да забие на мейн стейджа,а малките да ги пращат в салона.Без хонорар :)

Анонимен каза...

Хонорар за какво?

Анонимен каза...

Хо-хо-хо,като гледах и слушах май опираше пари да ни дават че сме ходили в салона на концерта,те ни лъжеха че свирят и могат,а ние уж се кефехме,тъй че сметките са чисти,какви претенций какви 5 лева!!! :)

Анонимен каза...

И защо пък да не могат да свирят? :)

Анонимен каза...

А ми защото съм ходол на доста фестивали и концерти и слушам и гледам внимателно,намя как да ни заблудят,,,:)))

Анонимен каза...

Според мен пък не могат да свирят,защото нищо не разбрах от това което свиреха и едвам познавах песента,която се опитваха да изсвирят,добре че я обявяваха преди началото и.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |