ОБРЪЩЕНИЕ към участниците в предизборната кампания

Парламентарни избори 2013

Община Троян

Уважаеми дами и господа,
         
Започна  предизборната кампания за произвеждането на насрочените за 12.05.2013 г. избори за народни представители, която приключва в 24:00 ч. на 10 май 2013 г. Със заповед  № 282/28.03.2013 г. на кмета на община Троян Донка Михайлова са определени местата за поставяне на агитационни материали.

С оглед създаване на по-добър ред по време на предизборната кампания кметът на общината счита за целесъобразно:

1. Партиите, коалициите и инициативните комитети съгласно чл. 8, ал. 1 от Закона за събранията, митингите и манифестациите да заявяват писмено организаторите, целта, мястото на провеждане, датата и началния час на предизборните си мероприятия. Заявлението се подава в Центъра за административно обслужване (ЦАО) в Община Троян най-малко 48 часа преди началото на съответното предизборно събитие.
 
2. Ежедневно до 10:00 ч. Община Троян ще актуализира обобщения график на мероприятията. Същият ще бъде обявяван в сайта на Община Троян - www.troyan.bg, на таблото в ЦАО  и изпращан на РУП – Троян за осигуряване на обществения ред по време на мероприятията.

3. Графикът на предизборните мероприятия ще се прави при спазване на принципа „първи по време е първи по място”, т.е. ако има съвпадение на планирани мероприятия от двама и повече заявители, първо ще се удовлетворява искането на първия по ред заявител.

4. При необходима промяна в представения график на отделните организатори, на базата на договореност между тях, следва да бъде своевременно представено в Общината и заведено в ЦАО писмено копие от договореността.

Кметът на община Троян се обръща към политическите партии с настояване да се спазва Заповед №282/28.03.2013 г., в която са определении местата за поставяне на агитационни материали. Безразборното им лепене по кофи и контейнери за смет, дървета и витрини е проява на незачитане на обществения ред в общината и не демонстрира уважение към гражданите от страна на кандидатите за народни представители. 

2 коментара:

Анонимен каза...

Защо не може да се коментират комунистическите предизборни статии в това издание ? Може би защото другарката Донка е разпоредила на подопечните си редактори ?
В цял свят плюят този бич на 20 век-комунизма (даже някъде е забранен, също както фашизма), само тук в това издание болшевиките са на почит.

Анонимен каза...

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5722611

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |