Първа самостоятелна изложба на Диян Ковачев

* Управителят на охранителната фирма „3S COT” – Троян ще покаже около 40 платна; откриването – на 12 февруари от 18:00 ч.

ПЪРВАТА за новата 2013 г. изложба в троянската галерия „Серяковата къща” се открива на 12 февруари (вторник, 18:00 ч.). Това е и първа самостоятелна изложба на съгражданина ни Диян Ковачев и е съвместна инициатива на Дружеството на троянските художници (ДТХ) и Ротари клуб – Троян, чийто член е авторът. Ще бъдат показани около 40 платна, разположени в залите на първия етаж на галерията.

ДИЯН КОВАЧЕВ е роден през 1957 г. в Троян, зодия Овен. Завършил е УНСС, специалност икономика и управление на международния транспорт. До 1981 г. работи в посолството на България в Алжир – към бюрото за обслужване на дипломатическия корпус. След това над 10 години е офицер в Районно управление „Полиция” – Троян; в момента е управител на троянската структура на частната охранителна фирма „3S COT”, има и собствен търговски бизнес.

ЗАПОЧВА да рисува покрай приятелството си с известния троянски художник Петко Куцаров, който вече не е между живите. През 2006 г. след сериозно лично премеждие рисува много интензивно, основно маслена живопис – пейзажи и натюрморти. През 2007 г. е приет за член на ДТХ.

Т21

24 коментара:

Анонимен каза...

аХаХАхХАхАхАхаХахХАх,видяла жабата че подковават коня,па и тя вдигнала крак ;-)

Анонимен каза...

Да създадем група и движение - ДА МАХНЕМ ЕНКИН И АКИМОВ ОТ ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ. Така всички ще работим спокойно!

Анонимен каза...

2-ри, подкрепям те!!!

Анонимен каза...

Ex, ако гоняма Усмивката, кметицата ще работи спокойна. Много е готина.

Рицар без доспехи каза...

5-ти, изумен съм от небрежното ти поведение!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Имал си време да снимаш, имал си време да се правиш на следовател, а нямаше време просто да набереш тел. 112 и да подадеш сигнал за бракониерство?!?!?!? Ето това не мога да разбера. ,, Будни" ми гражданино как очакваш обществото да оправи несправедливото, като ти типичен представител на същото това общество стоиш и снимаш като японски турист престъпници и хленчиш във форума?!? Действай, какво чакаш, свърши нещо!
П.П. Съжалявам, че не се стърпях и в тази иначе изпълнена с духовност тема вложих поредната доза шибан материализъм. Светът тотално е размит и единствената надежда нещо хубаво да ни се случи е като обърнем поглед към доста забравеното духовно израстване. Там нещата за нас са много, много зле. Пожелавам успех на г-н Ковачев и е радостно, че има и хора като него в този град. За да ни покажат, че сме малко по- духовни от шепа стотинки и няколко китайски парцалчета закупени от местни ,, фешън" магазинчета с пошъл стайлинг.

Човек без успехи каза...

Като не ти се четат пошлите постове на типичните представители на обществото ово дириш у форума ве амсалак? Ходи чети Юго и Балзак.

Анонимен каза...

Рицарю, ами то и да бях се обадил не на 112, ами ако щеш и на 911, мислиш ли че за 3-4 мин. ще могат да се отзоват на сигнала?! Нали с подобни снимки спомогнах да се закрие едно незаконно сметище малко по нагоре сътворено от фирмата на Юручков.Знаеш ли какво става още по нагоре от басейна, че там липите са орязани и стърчат като свещи, а някои и вече и не стърчат. По добре японски турист, от колкото критикуващ безгласник.

Поздрави и успехи в начинанието на г-н.Ковачев!

Анонимен каза...

Омръзна ми - навсякъде МЮлюционери - ОХранители!!!!!Пеят,рисуват,сричат....аман!!!!А все се оказва,че са поклонници на БУДА....
И ми се иска да кажа,че най-голямата загуба,според будистите,е загубата на надежда....

Анонимен каза...

Маме,този бездрешен наричаш се рицар , № 6 и тук цъфна , по всяко време , от всичко разбиращ. А подай се веднъж с името си,ако искаш да има някаква стойност написаното.

Рицар без доспехи каза...

10-ти попарко мамин, няма да излезна с името си, защото плявмата като теб ще ме погълне, ще ме погълне защото съм нормален и различен./ пък и някакъв анонимко ще ми казва да си пиша името, хех/. Вие си снимайте там, но не забравяйте, че трябва действие не снимки. Поне номера на таксито трябваше да снимаш и не да се криеш в храсталаците и да ги снимаш от 500 метра, а да отидеш и да ги снимаш на място какви ги вършат, не ти, а те са престъпниците и не ти, а те трябва да се страхуват да не ги видят.

Анонимен каза...

Виж сега мой Рицарю без броня или Конника без глава, както ти е по удобно...
1-во... не 10-ти а аз 3-ти снимах и то съвсем случайно и не от 500м., а от линията...
2-ро...номера на таксито не се вижда наистина, защото е снимано за да не се изтърве момента, а при днешната техника смятам няма да е трудно да се изчисти снимката.
3-то...номера на таксито го знам и ако се заинтересуват съответните органи мога да го кажа...
4-то...не е виновен тоя който яде баницата, а този който му я дава/чувал си го/, та в случай таксиджията който и да е той няма вина, а мангустите де режат и продават, а те са ония там от изгорелия фургон/не съм длъжен да ги знам поименно/, стига ми че ги знам по физиономия...
5-то...ами различен си да, просто си много филмиран драги. Намали екшъните, ще ти е от полза...:):)

Рицар без доспехи каза...

Хех филмиран казваш, и това го каза човека скрит в храстите с тефтер, в който пише кой е нарушител и кой не и снима с джобното си фотоапаратче?!? Относно дали щели да реагират, уважаеми господине, филми може и да гледам, но на те явно не само телевизия ти липсва. Обаждаш се, гледаш си в тефтерчето какво си написал и докладваш рег. номер на колата, от там те я погват и като видят, че дървата са без документ ей ти го. И трето хора като теб с такива поговорки за баницата разкатаха играта на тая държава. Чао драги и не си прави да ми пишеш вече, плосък си и прекалено елементарен!

Анонимен каза...

Конник без глава № 13 си и от тия мокри сънища съвсем си изпусна нервите , уля се ,братко мой...

Анонимен каза...

:):):)13-ти, ама ти наистина си бил кухо парче!:):):) А и 14-ти е прав, изпусна се като пеленаче скъпи ми коннико без глава, защото не става въпрос кой купува, а кой реже...:):)
Колкото кой разката държавата е спорно малко, при положение че не смееш да споменеш нищо за мангустите веднага отиваш в тяхната графа..., а идат избори и те са имунизирани и под закрила!
Типичният унтерменш!

Рицар без доспехи каза...

Пълно с интеУектуаци, ей! Съдбата на българския народ не е случайна, не ! Симпатяги, храбри бойци на протрити клавиши :)

Анонимен каза...

Нещо май се нервиш види ми се?!:):)

Анонимен каза...

Абе Консервата без капак, ти от де я почна, де я свърши?!

Анонимен каза...

Имам някаква странно усещане, че именно заради пишещи като 17 и 18, Троян последните 10 години върви само назад. Хора без култура към себе си, какво остава за околните.

Анонимен каза...

Е друго си е когато от постера те пронизва извисения поглед на милюционер-художник. С такива хора,Троян дърпа ли дърпа...Бил преживял лична драма и почнал да маже!??!Че и аз веднъж така се запих,че като се събудих се бях оженил, ама не се хваля нали? А на някой прави ли му впечатление,че от автобиографията на този човек лъха само едно- ГАДНО КОМУНИСТИЧЕСКО ЧЕНГЕ!

бат Велко Сандокана каза...

19-ти е рицаря на печалния образ,забраВил е да се подпише ;-)

Анонимен каза...

exee i tazi maimuna vze da risuva ma maika si zadnika.

Анонимен каза...

Четейки тези "коментари", извинете - простотии, всеки нормален човек би изпитал погнуса. Но това е резултат от загрижеността на г-н Маринов за правото на всеки да е свободен да говори каквото му душа иска и да бълва неграмотност, омраза и т.н.

Анонимен каза...

И кво викаш,викаш?

Анонимен каза...

Ех а бяха времена...Народната милиция бдеше за комфорта на другарите от властта.Ще ми пишат по разни форуми,бой,запиране в мазето до моста...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |