Младите от ГЕРБ - Троян със своя екоинициатива

Седмицата на гората
* Членовете на младежката организация озелениха площта пред партийния клуб * В четвъртък (12 април) от 11:30 ч. – великденски подарък за социално слабите

ГЕРБ – ТРОЯН се включи в Седмицата на гората със своя екоинициатива. Членовете на младежката структура организираха акция по озеленяване на площта пред сградата, в която се помещава партийният клуб в Троян. Младите „гербери” набавиха посадъчен материал от лесничейството в с. Борима и естетизираха мястото (пред фасадата на клуба) с нови зелени насаждения.

„ТАКА Е ПО-КРАСИВО и приятно не само за нас, но и за хората, които живеят в сградата. Излишно е да казвам, че зеленината е важна и за чистотата на въздуха, който всички ние дишаме“, коментира Иван Миховски, председател на младежката организация на ГЕРБ – Троян. „Седмицата на гората трябва да е наситена с още повече събития. Ние, от ГЕРБ – Троян, се включихме, защото си даваме сметка, че най-важното нещо, което трябва да съхраним за бъдещите поколения, е чистата и здрава природа“, заяви Сашо Данков, координатор на ГЕРБ – Троян.

В ИНИЦИАТИВАТА взеха участие общински съветници, включиха се активистки от женската структура на ГЕРБ – Троян, които, от своя страна, организират благотворителна инициатива по повод наближаващия най-голям християнски празник Великден. На 12 април (Велики четвъртък) дамите от ГЕРБ – Троян ще зарадват социално слабите граждани с козунак и великденски яйца - великденските подаръци ще се раздават от 11:30 ч. в партийния клуб.

Ралица Бенчева

24 коментара:

Анонимен каза...

БРАВО НА ТЕЗИ МЛАДЕЖИ !! ДАНО ВСЯКА ГОДИНА ДА СЕЯТ ДРЪВЧЕТА ПРЕД ОФИСА НА ПАРТИЯТА СИ !!! ОБЛАГОРОДЯВАЙТЕ ПАРТИЯТА СИ С ДРЪВЧЕТА САМО ТОВА ОСТАНА НА ТРОЯНСКАТА ПАРТИЯ ГЕРБ НАЧЕЛО С МАФИОТА НА СЛИВОВАТА РАКИЯ И МЕДЕНИЯ БОС САШО ДАНКОВ. ИНТЕРЕСНО МИ Е ЗАЩО ТОЙ НЕ ВЗЕ ДА ПОСЕЕ ЕДНО ДЪРВО, А ВСИЧКО ПРАВЯТ МЛАДИТЕ ОТ ГЕРБ ??? ЗАЩОТО САШО ДАНКОВ НЕ ЗНАЕ КАК СЕ СЕЕ ДЪРВО ??? ТОЙ ЗНАЕ КАК СЕ КРАДАТ ПАРИ И СЕ ПРАВЯТ ДАЛАВЕРИ С ХОРА....

Рицар без доспехи каза...

Въпросната Ралица Бенчева не се ли подвизава като някакво ангажирано лице в партия ,, ГРОБ" гр. Троян ? Защото ако е така, това обяснява статията, която при други обстоятелства би следвало да е платена рубрика. Защото не, че момчетата не вършат нещо, което е похвално, но по тази логика трябва и за мен да има статия, когато изривам зимата снегът от тротоарите пред 3-4 къщи, и на пролет мета пак пред тротоарите на тези къщи, не защото някой ме кара, или защото няма кой, а защото съм сметнал за необходимо да го направя за общо благо. Или също така може да се направи пак за мен / колкото и нескромно да Ви звучи/ статия по повод на това, че само при крайна необходимост карам автомобил в гр. Троян. Защото мисля, че ще се съгласите с мен, но вместо да садя дървета, много по екологично е да не замърсявам възвуха и природата когато живея в един толкова малък град, където всичко ти е на 10-15 минути разстояние. Макар, че и аз съм садил дръвчета и ще продължа да го правя, но все пак. Пък и нали съм и аз като другите троянец редно беше да се включа с нещо по темата :)

Анонимен каза...

Хайде-е-е започна се!

Анонимен каза...

http://www.youtube.com/watch?gl=NL&feature=related&hl=nl&v=Wbo0RNIc7NU

Анонимен каза...

Ще се просълзя от умиление, някой да пусне химна на герб (:

Анонимен каза...

Ами тези чикиджий "млади гербери" като няма кого вече да осеменяват в градчето ни - започнаха да озеленяват.

Анонимен каза...

Ами, 6ти, ти като не можеш да пишеш к'во дириш тук?

Анонимен каза...

Едни озеленяват,други режат(крадат) в много по-големи количества!Да садат още 1-2 години ,че може и да съществуват само в историята ,не знае към коя партия ще минат

Анонимен каза...

http://www.youtube.com/watch?v=hb14oGVIICY&feature=related

5-ти,химн на бкп,бсп и герб написан 1978 :)

Анонимен каза...

Интересно. Напомня ми, че пенсионерите от БСП май правиха подобна инициатива преди изборите....

Анонимен каза...

За тези 2 квадрата, не са ли малко множко, лесовъдите?!

Анонимен каза...

За 3 фиданки, са необходими 5-ма малоумника,един говорител и една псевдо ПР-ка...Накрая говорителя послучай хубавата работа,е натъртил ПР-ката.Бравус!

Анонимен каза...

Всички ГЕРБаджии, и млади и стари, освен да държат мотиката и лопатата за друго НЕ СТАВАТ!!! Тъпи, нагли, арогантни смешковци!!!

Анонимен каза...

Ако се направи проверка и на това им "дело", ще излезе, че някой някъде е окраден!Примерно разсада е гепнат от Борима!
Каквато е баш маймуната минак, такива са и всички малки маймунки от бандата на маймуните в Троян-КРАДЦИ!

Анонимен каза...

ЕЕЕЕЕЕЕ стига бе хора,тия 3-4 храста струват 10-15 лева,бензина до Борима също толкова,та то ни бяха пияри,съветници и какви ли още не маймуни.......пародия ,между другото Бат Бойко ще идва да му среже лентата
Гледахте ли по телевизията -на 4очи с Христо Стойчков баш гербаджията........ако не сте изпуснахте "най-големия политик в БГ"

Анонимен каза...

Христо СтоЙчков викаш а?

Анонимен каза...

Да бяха засадили дръвчета по Икономов и Ботев,защото след големите дела на техния водач, улиците заприличаха на такива като в Бейрут!

Анонимен каза...

Още не ме е хванала старческа дименция, да си спомня, че другаря Енкин се погрижи да не остане и дръвче по Ботев и Икономов.

Анонимен каза...

Явно те е хванала, защото по времето на акимов се извърши "ремонта" на Икономов...А и не знам,защо правиш разлика между крадеца от желязна и тоя от трапето?

Анонимен каза...

Младите мутри.

Гледам, че вече са се остригали като вожда си.

Анонимен каза...

Тариката 7-ми. Аз наистина рядко влизам в този саит. Най вече заради такива като теб. Попитаи маика си какво мога да правя,като не мога да пиша?

Анонимен каза...

За снимката: ЖАЛКА КАРТИНА!Дори при Тодор Живков
не правехме такова навеждане.

Анонимен каза...

strogo sekretno:
Бай Бойко БорисУФ идва да открива площадката,не може без да се реже лента за такъв голям проект пред клуба на герП

Анонимен каза...

Всички пенсионери от БСП са се навряли в клуба на ГЕРБ?! Някои само търсят място къде да се наврат и да цоцат още и още!!!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |