Първо място за Василена и Паола

* Видеоклипът им на песента „What dreams are made of” спечели музикалната надпревара на Кеймбридж училищата в България

ДВЕ НОВИ троянски звезди изгряха на музикалния небосклон - Василена Ангелова и Паола Пеевска, 8-класнички от тукашното СОУ „Васил Левски”. Тийнейджърките спечелиха първо място за своето училище и Троян в музикалното състезание, организирано от Асоциацията на Кеймбридж училищата в България. Двете чаровници се представиха със свой видеоклип на песента „What dreams are made of”, заснет и монтиран в училището – от оператора Емилиян Ангелов. Видеото можете да видите в Youtube на адрес: http://www.youtube.com/watch?v=DQdEA0p6Ox8

ПАРЧЕТО на Василена и Паола бе класирано на първо място сред петте финалисти - в оспорвана и достойна надпревара по време на Общото събрание на Асоциацията на Кеймбридж училищата, провело в София на 24 март. Победителите от СОУ „Васил Левски” (Троян) ще представят изпълнението си и ще бъдат наградени по време на традиционната конференция на учителите по английски език – „Кеймбридж ден 2012 г.”, на 21 април в столичния „Кемпински хотел Зографски”.

Ралица Бенчева



11 коментара:

Анонимен каза...

Браво на децата! Успех!

Анонимен каза...

Браво,на момичетата!!!Успех в начинанието!!!Щях да се очудя,ако не беше използвано за реклама....За еврокоридора всички сме чували,но на къде води той?Дали към модерна България или към терминалите на летище София?????Редно е Госпожата да помисли за това!!!!!

Анонимен каза...

Модерна България ли? За пръв път чувам подобно нещо.... Няма такова понятие.
Виж ... треминалите са друго нещо!

Анонимен каза...

Останалите участници трябва да са били просто трагични, за да спечели това нещо първо място.

Анонимен каза...

4–ти, чаках някой да каже истината. Чудя се, какви педагози и специалисти работят с децата, как се направляват в правилна посока, какви са критериите за добро, средно и лошо представяне.
Децата са с добри гласове, но е нужната огромна работа, за да кажем, че е ДОБРО изпълнението.
Не видях чувство и изразителност. Видях една хубава, но пуста училищна сграда с две деца, и чудесен зимен пейзаж. Обхвана ме меланхолия, и си помислих, че след няколко години в това училище, ще останат само двама ученика.
Децата не са виновни, добри са, и при повече работа и компетентно обучение ще постигнат много добри резултати, което пожелавам от сърце!

Анонимен каза...

Така първо , на който не му е харесало да се изясним!! Този клип е направен само за два дни !! Постарахме се да се получи колкото се може по-добре за толкова кратко време ! И ако се поставите на наше място щяхте да знаете,че не е толкова лесно да се учи текст , да се снима и записва!Проблема беше,че ни го казаха много късно,но както и да е!И да, беше пуста сградата,но бяхме във ваканция ! - Василена Ангелова (една от участничките ) !!

Нели Генкова каза...

Браво, Василена, че излизаш с името си - нещо, което, забелязала съм, учениците правят по-често от възрастните тук, в този форум. Иначе това за клипа и пеенето е отделна тема. Но се радвам, че имаш характер. Поздрави от бившето ти училище.

Анонимен каза...

Браво на децата и на учителите които са работили с тях!!!!
Василена, знаеш ли онази приказка за лисицата която не могла да стигне гроздето и казала,че то е кисело. Е,тези мрънкалници които в живота си нищо не са постигнали ...са точно като лисицата.
Пожелавам ти успех и още много клипове!

Анонимен каза...

Един "мрънкалник" казва–браво на децата, които реално отчитат причините за все пак НЕ пълния успех.
Деца, не се оставяйте на посредствеността на възрастните, и дори на някои учители, които може да ви заблудят в постиженията. Не вършете нищо само така, да е свършено, и да се отчете дейност. Това, че към мероприятието е подходено с неуважение и недостатъчна сериозност, говори за неуважението на възрастните към самите вас. Това, че ще има критики, не е най–лошото, напротив учете се от тях, и отхвърляйте, посредствеността. В живота без самокритика, и стремеж към съвършенство, нищо не се постига, просто оставаш там където си!
Може да те поканят да свършиш някаква работа. Дори и да не я свършиш както трябва, ще получиш обещаното възнаграждение, но никога повече работа. Ще останеш с въпроса "Защо?", нали ми казваха, че съм най–добрата!? От сърце ви пожелавам много упорита работа в любимото занимание, ако е пеенето, или каквото и да е, и много, много успехи, за радост на родители, баби и дядовци! Никога несериозно, и формално свършена работа. Бъдете здрави, и сърдечни поздрави от един "мрънкалник". Който ви обича истински, ще ви казва винаги истината. Бъдете естествени, бъдете, това което сте, работете и резултата ще дойде, бъдете сигурни.

Анонимен каза...

За да стане нещо подобно, трябва да се снима в продължение на дни, като обикновено се прави дори в продължение на седмици. Това, което е направено е страхото и само не разбрах защо са нови таланти, след като всеки знае, че тези деца пеят от години :)

Анонимен каза...

Бива.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |