Балев и Бойновски – зам.-председатели на ОбС

* Изборът мина гладко, без възражения и без алтернативни кандидатури; няма да получават допълнително възнаграждение

БИВШИЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ инж. Ангел Балев („Избор за Троян”) и представителят на най-голямата група в местния парламент – Пламен Бойновски (БСП), са новите зам.-председатели на Общинския съвет в Троян. Двойният избор се състоя на последната сесия (26 януари) и мина гладко, без възражения и без алтернативни кандидатури.

КОНСЕНСУС ИМАШЕ и по щекотливия въпрос да има ли допълнително възнаграждение за двамата зам.-председатели. Единодушното становище бе, че Балев и Бойновски трябва да получават колкото редови съветник независимо от новия си по-висок статут. Имаше дори искане това да бъде упоменато с нарочен текст в правилника (което не се случи поради разяснението, че е излишно от правна гледна точка).

СПОРЕД ПРИЕТИЯ в края на миналата година нов Правилник за организацията
и дейността на Общински съвет – Троян в структурата на местния парламент бе заложена възможността да има „до двама зам.-председатели”. Тоест – може да има зам.-председатели, но може и да няма, както бе в предишния мандат.

Т21

Още по темата:

39 коментара:

Анонимен каза...

Като всяка една жена от Булонския лес и балев изглежда много добре! Наяден, наспан, абе с две думи задоволен!! И преди всичко, готов за нови подвизи! Да знаете, между него и миню ловеца няма никаква разлика.

Анонимен каза...

Анчо нещо е одъртял.

Анонимен каза...

Пламка направи нещо за водата в Трапето щото Миню нищо не направи,ако трябва ще помагаме и местните.

Анонимен каза...

Ачьт вече гледа като "ДОН" -домат..........

Анонимен каза...

Ачко претьрпява метаморфози и физически и душевни................обявете код лайняно.

Анонимен каза...

Ачко даскал ли е още????????????

Анонимен каза...

Какъв даскал, кое училище ще го вземе тоя? "Плащат ми да ви го казвам по един път" е неговото мото. Учителството е призвание, а за него то не е такова. Всичките сельовци не се наядоха тука, тея пари горе не могат да ги занесат, най-много един ден някой да ги утрепе по улиците, поне ще е заслужено! Коя ги е раждала тия говеда?

Анонимен каза...

Таман са хората, барат парата и ги боли кура.Знаят,че са недосегаеми и не им пука.И как да им пука,като виждат ,че на никой не му стиска да им потърси сметка!Така че, стига сте ревали!

Анонимен каза...

Абе тоя Ачко Торбата нема ли мъничко достойнство!!!Когато той беше председател Миню ни щя да му вдигне заплатата, ни щя да му ремонтира стаята. Сега Миньо си дигна заплатата, оправи си стаята, та даже огледалце си сложи, че е много убав да се гледка, дебелия грам обидка!!! Когат Пеевски предлагаше зам. прдседатели, Торбата тичаше да го бие, сега отвориха зарад него тоз пост!!! Стана заместник на миню, ама нема заплатка за него засега. Аз ко бех щях да се разсърдя, вместо да се навирам за измислени постове.

Анонимен каза...

Е, не мина толкова гладко изботът на зам председатели
Цитирам, ИП: ".....сега ще ви изненадам. Аз ще "подкрепя" кандидатурата на г-н Балев. И сега ще ви кажа защо. Защото "хубаво е", двамата председатели на ОбС, които са ми налитали за физическа самоуправа, "хубаво е" да се съберат отпред като отбор. Значи, на сингъл не можа да се излъчи победител и поне сега да направят един отбор. Обаче трябва трети човек, защото двамата не върви. И за това предлагам г-н Трифонов, нали, така, за да бъде затвърдена дружбата между Герб и РЗС, съвсем нормално, защото те от РЗС имат малко, така, един ден така друг ден иначе, а пък така като зам.председател няма мърдане. Така, пък и здрав човек, голям, и така ще направят един добър отбор и следващият път ще могат да ме спукат от бой. Защото досегашните опити не бяха много успешни. Аз съм "доволен", че г-н Балев и отборът на биячите са станали председатели на ОбС Троян"
*
Разбира се, гласувах „против”, защото никой не ми даде отговор на зададените от мен въпроси относно предлагането на г-н Балев за зам.председател на ОбС Троян, а именно:
- като награда за работата в предния ОбС ли е предложен?
- За това, че прекара голяма част от времето си на тенискортовете и в троянските кафенета ли?
- За това, че ОбС четири години работи без програма?
Питах, ама кой да ти отговори?
ИП

Анонимен каза...

И аз да се присъединя към N8, шепа хора тук и да ривете и да не ривете все тая. Истината е, че мнозинството хора в бг са си прост матриал, така че това си и заслужават. Ако си мислите, че по другите държави няма такива хора, които се опитват да злоупотребяват с власт се лъжете. Но има и разбирането, че да се спазват законите и да се преследват тези хора е добро за всички. Има нещо тотално сбъркано в хората в бг, тук цялото ни общество защитава нарушителите, не само от властта, във всички области е това. Най разпространения пример е пресветването с фаровете по пътя. На мен в Европа ми светкат ако аз съм в нарушение, та да се поправя. Наскоро в моите очи най -потресващото такова поведение беше защитата от страна на съучениците, на момче пребило зверски друго, и то за забавление. Безброй примери има и предполагам са правени изследвания по темата. Даже ако някой знае нещо би било любопитно да сподели линкове. Та драги ми ревлювци /да не се бърка с революционери/ напразен е плача ви, сигурно и вие сте част от тази обща българска народопсихология.

Анонимен каза...

Напълно съм съгласен с 11ти ,лош материал има навсякъде по света ,но тук останаха само тарикати които си градят държавата и глупаци избиращи тези тарикати да ги управлявати ,та затова съвестният човек го имат за най-големия глупак в БЪЛГАРИЯ!!! Чудни са хората по тези дължини и ширини. Някак по различни са. Дали заради още ухаещия от всички ни аромат на село? Или пък заради живота в една „копи-пейст” цивилизация, имитираща със задъхани темпове от поне стотина години насам де що види и чуе от Вечно Изпреварващия ни Свят. Имитираща, но неосъзнаваща, копираща, но непреживяваща. Защото лесно можеш да копираш дрехи, сгради, маниери, градска среда, политическо устройство дори... но светогледа, етиката, онази вътрешна убеденост на човек в идеите и постъпките му, това не подлежи на копиране. Тези неща не можеш да обуеш сякаш си нахлузваш нови маратонки, докато опинците на дедите ти все още се показват от шкафа, готови винаги да влязат отново в употреба, когато се спънеш в непонятни за теб ситуации. За това трябва време и десетки поколения постепенно развитие. Традиционната градска среда, определено помага, но не е задължителен елемент.
За туй сигурно изкривените ни ценности ни подтикват да наричаме кича изкуство, доблестта наивност, арогантността мъжкарство, простотията комуникативност, измамата находчивост, а спазването на правилата непоправима глупост.
Тези дни синът ми ,който от години живее извън България и няма никакво намерение да се прибира тук ми разказа следното : на неговата улица видял пътен полицай който да пише акт на друг полицай, позволил си да спре полицейска кола без включени специални светлини на непозволено място.
Знаете ли, някога с майка му го учехме, че правилата са за това , за да се спазват. Защото няма ли правила - става България. В крайна сметка създадохме човек, който е практически неспособен да живее в страната, която би следвало да му е Родина. Хубавото е, че се справя отлично там където има правила и тези които ги спазват не ги наричат глупаци.

Анонимен каза...

Да разбирам ли от поста ти 12-ти,че надежда няма?
И честно,почнахте да ставате досадни с историите на дечурлигата ви,заминали в странство.Е ,представи си че и между нас хората останали в България,Троян, има такива които пътуваме по света.Виждаме какво е там,но най-важното,имаме си го отвътре.Дадено ни е от родителите ни през първите 7 години,и така живеем и сега.Тези постове ги обърнете към властимащите, а не към нас!

Анонимен каза...

Ма-а-а-лей-й-й,голямо произвеждане,голямо нещо!!!Пръв сред равни,а!!!!На другата сесия ще вземат решение всички общински съветници да бъдат зам.председатели и седем зам.кмета-петима по европроекти .Много вожд - малко индианец!Давайте,давайте,че други път я ви изберат-я не!!!

Анонимен каза...

Балев е дори зам.-директор на училище

Анонимен каза...

Анонимен 12, моля, приемете поздравления за стойностния и честен коментар!
Много често, когато стане дума за образование или домашно възпитание, последно време и аз често си задавам въпросът - за кой свят се образоват и възпитават децата на България? Диспропорцията между училищната/домашната среда и реалната среда /най-общо/ в която живеят младите хора е ужасяваща.
Когато напуснат училище, първото нещо което им се случва е... убиват им се мечтите, следва разочарование, апатия и.....
Тежка и сериозна тема.
ИП

Анонимен каза...

Правото да избираш е свещенно.И не ме убеждавайте,че горките деца се превръщат в зомбита,защото системата ги претапя.Чалгата,опростачването и насаждането на битова завист и амбиции ,са все пороци които с правилна тактика се избиват много бързо.Слаб родителски контрол господа.А и какво да очакваме от родители,чиято младост е преминала в сръбски ритми,дънки Панака,и видео Орион (със записващи функции)...А това,че нямат амбиции но знаят кой е Свали Трифонов, и че ако караш черна лимузина си уважаван, говори наистина колко е прогнило скапано общество в България!

Анонимен каза...

Kьде е зам. директор при Минчо алкохолика ли?

Анонимен каза...

Алкохолик баща ти,свиньо скопена.Много добре знаеш в кое училище работи балев, ама нали трябва да се покажеш колко си прост!

Анонимен каза...

До 19 алкохолик е да не е работохолик.Цопвай и да пускаме водата.............

Анонимен каза...

Чустваш ли се по-щастлив,като се изсра сега?

Анонимен каза...

До 21: Олекна ми..............

Анонимен каза...

Е от такива простаци като последните нещата стоят така,наистина се изсрахте на сериозната тема,която обсъждат!!!Само дето не знаете ,че последиците са пак за вас!!!

Анонимен каза...

Как искате да има разум и просперитет в България,когато уж образовани хора призовават де се гласува за ГЕРБ,защото били демократи.....

Анонимен каза...

И коя е сериозната тема,че не разбрах?
миню си изпълнява обещанията към гаджетата.ачо пак ще е на пост,а скоро макари инкогнито,ще започне и заплата да получава.А да,сериозно е,осирането е сериозно...
Я ми отговори 24-ти, ти какво би предпочел/а, да те нарекат глупак или да те направят на такъв?

Анонимен каза...

Горкото училище със зам.-директор Балев.....

Анонимен каза...

И кое му е горкото бе 26-ти?
Бальо алкохолика е типичния пример за даскал.Изпява си квото има там,не закача никого и после право в кръчмата.А и какво си се загорчил,като титлата "зам" в България има стойност единствено и само в края на месеца,при получаването на фиша със заплатата.Демек той си е добре,и като "зам, но е титуляр при банкетите,и изобщо където има маса и се вдига наздравица!
Проблемът, е че разбеснели се алкохолизирани даскале,си поверваха,че стават за управници!

Анонимен каза...

Пак даскалите ви виновни????Не от тях се учат децата ви да пият и на другите "хубави" неща,които знаят!А ,защо ги избирате да ви управляват, да попитам???Нали сте много умни-хайде сега направете нещо,че да не са пак "старите муцуни"на власт!!!!!!

Анонимен каза...

Ей,братя българи,няма по-лишо нещо от комунизма!!!!С полвинчати мерки и "уж революции" няма да се отървем от него!!Ако изобщо вече можем да го сторим!!Дето е минал -трева не расте,камо ли държава и нация да остане!!Троян е показателен пример за това!!!!!

Анонимен каза...

Що не попиташ ученици от гимназията,па и по-стари такива, да ти кажат що за човек с висока банкетна култура е тоя бадън?
И като си толкова умен/а, нека ти кажа как това бълвоч се озова отново в играта.Със заплахите на ристю йовчевски към работниците си,и с циганите на емил цоневски от пункта за вторични, и прочие...
И като почнете да мъдрите мисли,що дечурлигата ви не стават за нищо,напънете мозъци и вижте какви са им преподавателите ,и от кого най-много вземат пример!
И защо такива като теб,говорят в независимо лице,сякаш не са от този град,и сякаш проблемите на Троян не те касаят?

Анонимен каза...

Дреме му на наш Анчо на мекия............

Анонимен каза...

Де замина Мариан Балевски?

Анонимен каза...

До 32

На майката ти в междукрачието!

Анонимен каза...

В Троян е пьлно сьс дьрти моми............

Анонимен каза...

Балев е зам.-директор във "Васил Левски"

Анонимен каза...

Като е виновно училището,смейството къде е ?Или пак са виновни дъртите моми?!34-и ,научи се да пишеш грамотно,после оценявай социалното положение!!!Много е лесно да си "отръскаш гащите",а после друг да ти е виновен!!!!

Анонимен каза...

Някой изхвърлени от системата даскали се правят на големи отворковци!!!!!

Анонимен каза...

Какви заместници бе?! Ми той наш Миня е НЕЗАМЕНИМ! То такова ГОВЕДО друго няма.

Анонимен каза...

"В Троян е пълно със дърти моми"...ами щот няма мъже!!!!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |