Баскетбол: Завършихме годината със загуба

* „Евроинс Черно море 2” ни надигра убедително във Варна – 95:73; „Чавдар” ще зимува предпоследен в „А” РБГ * Предстоят празници - достатъчно време за вземане на радикални решения за излизане от блатото на посредствеността

Рубриката се води от Цветослав Петров-Цяфа – един от най-големите играчи на „Чавдар” (Троян) от близкото минало, а сега член на Управителния съвет на клуба.

ОЧАКВАНО „Чавдар” (Троян) загуби последния си мач за годината – нашите бяха надиграни убедително от младоците на „Евроинс Черно море 2” във Варна с 95:73. До средата на мача троянци се държаха и завършиха полувремето само с 3 точки пасив – 46:43. Но след това варненци дръпнаха с 8-10 т., а в последната четвъртина натиснаха по-здраво и се поздравиха с изразителна победа с 22 т. разлика.

„ЧАВДАР” ЗАВЪРШИ есенния полусезон в националната мъжка А-група на предпоследното 9-то място с актив от 2 победи и 7 загуби. Предстоят Коледните и Новогодишните празници - достатъчно време за анализ на играта на отбора и вземане на радикални решения за излизане от блатото на посредствеността. Надявам се, има какво да се промени в селекцията, тренировъчния процес, психическата устойчивост и играта на нашите състезатели, за да се представят достойно през пролетния дял. Пожелавам весела Коледа и щастлива Нова година на всички приятели на баскетбола в Троян.

Цветослав Петров

7 коментара:

Рицар без доспехи каза...

Извинявам се, но ,, с пръдне боя не става". Като тук не обвинявам отбора, а най- вече община Троян, която просто е абдикирала от този спорт. Доколкото съм разбрал за такива смешни суми става на въпрос, за такава мизерия, но няма кой да подаде ръка. В какви времена доживяхме да съществуваме. Да прославяш гр. Троян в името на славата и добрия тон, а да не ти дават поне минимални средства поне да развиеш тази идея. Засрамете се драги ми общинари и всички местни бизнесмени, които имате възможности, но се правите на бизснесмени изглежда само по кафета и ресторанти. Успех все пак на троянските момчета, дано поне те не се откажат! С труд всичко се постига!

Анонимен каза...

Не е толкова важно, че отбора на Троян е завършил със загуба. Най-важното е, че участваме. Пожелавам за 2012г. повече успехи.

Анонимен каза...

не се интересувам много но оня ден четох че берое са били дунав с около 50т.разлика.а в русе все пак тренират и се водят професионалисти.пожелавам успех на момчетата да играят освободени от мисли за точки и класиране и победите сигурно ще дойдат.

Анонимен каза...

снощи стана кьотек в залата.кога ли ще теглят куршума и на таско

Анонимен каза...

малоумник, скрий се вече с глупостите си.Таско какво ти е виновен, че два паса не можем да вържем?

Анонимен каза...

ти от калинел ли си или от светланата?

Анонимен каза...

То ,да анализират,ама ст този тъп и самовлюбен треньор,как да стане?!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |