Алексей Петров похвали Троян за домакинството на карате първенството

* Шефът на федерацията връчи плакети на председателя на Общинския съвет Ангел Балев, зам.-кмета Мариян Балев и отговорника за спорта Николай Стоименов

АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ – председателят на Българската федерация по карате (освободен наскоро от домашен арест във връзка със скандалното съдебно дело, добило известност като делото „Октопод” – бел. Т21), сърдечно поздрави Троян и троянци за организацията на Националното първенство по карате за мъже и жени, най-мащабното състезание от вътрешния календар за годината (26 февруари, събота, зала „Чавдар”).

ТРОЯН Е ИЗВЕСТЕН
, даже световноизвестен с троянската сливова, но мисля, че имате нещо, което заслужава още по-голямо внимание – непримиримия балканджийски дух, обърна се към домакините, състезателите и сравнително многобройната публика г-н Петров. Той подчерта още, че каратето е спорт с голяма социална значимост, спорт, който овладява и трансформира агресивността. Фактът, че сред нас са председателят на Общинския съвет в Троян Ангел Балев и зам.-кметът Мариян Балев също доказва обществената важност на нашия спорт, заяви карате шефът.


ОТ ИМЕТО НА ФЕДЕРАЦИЯТА Алексей Петров връчи специални плакети на двамата представители на местната власт и на отговорника за спорта в общинската администрация Николай Стоименов. Откроена бе и заслугата за троянското домакинство на тукашния карате клуб „Атнес” и лично на неговия председател Емил Атев.

ТРОЯНСКОТО РЪКОВОДСТВО отделя голямо внимание на спорта, така ще бъде и занапред, заяви от своя страна председателят на ОбС Ангел Балев, който обяви официално състезанието за открито. Церемонията завърши с изпълнение на Общинския младежки духов оркестър и прелестните троянски мажоретки. Общо 92 състезатели от 18 клуба в страната, сред тях и „Атнес” (Троян), участват в състезанието, обяви техническият директор на първенството.

Т21

10 коментара:

Анонимен каза...

И тази проява не мина без господата Балеви - постоянните гости, по дънки и пуловер, на събития от всякакъв характер. Представям си колко ще ги мъмри Кмета - гербаджия, че са се наредили редом до Алексей Петров?!?
Поздравявам Емил Атев за домакинството на Троян за националното първенство по карате! Той заслужава поздравления, а не ония тумбаци, дето получили плакети. Троян може да придобие някаква известност с хора като Атев, а не с господата общинари. Мисля, че всеки трябва да си даде сметка за това.

Анонимен каза...

Аиде стига сте ги снимали и показвали тея двамата-Балировачи на хартия.Еи като минат изборите и тез двамата Мариян Балев и Ангел Балев изчезнат, така ще се изкефя че ще почерпя.Деа и търтеите.Кво са направили за това събитие.Ама са там.
ДПБ

Анонимен каза...

И колю стоименУФ се мъдри гордо и ръкопляска...
Следващото издание сигурно ще заглавие "Карате първенство за купата на кмета"....

Анонимен каза...

Абе аз защо чух че щяло да има демонстративен бой между А. Балев и М. Балев,ама поради липса на кимона техен размер(около 10 кв.м. плат за всяко едно), двубоят се е преместил в близката кръчма!ХАААЙ!

Анонимен каза...

4ти не си разбрал демонтративната среща Балев vs Балев е при откриването на турнира по сумо победителят ще се срещне с Макариев

Анонимен каза...

чудя се какво сте се захванали за Балеви(те присъстват служебно),не гледахте ли откриването на световното по ски от Банско.там също присъстваха хора от управлението,администрацията спорта и т.н.пишете нещо смислено а не дрънканици.като си отидат Балевите ще дойдат други!забравихте ли онази фуста Русенова,на всяка трапеза и мероприятие също присъстваше а най-смешно беше на спортни мероприятия със" спортната си фигура":)

Анонимен каза...

Чудесно бъдещия президент на БГ на гости в герб община,защо го няма и кмета,а само тия ка пу ти?Ама нали е имало МАСА--та затова??????????????

Анонимен каза...

Като каза Банско,чу ли министъртът какво заяви у ефиро?
Държавата се заема да налива пари в писти,футболни игрища, инфрастркутруа и прочие...
Щом с лека ръка зачеркнаха Боровец и Пампорово,нас направо да ни махат от картата...
От днес нататък да не се говори за никакъв туризъм в Троянско,индсутрията така или иначе умира!
Аз мисля да се спасявам навън,просто тук няма бъдеще!

Анонимен каза...

До 7-ми, Кмета го няма защото е уреждал кръчмата, Миньо/мазньо/ може пък да се кандидатира за кмет от партията на Алексей, знае ли се, но за кмет на Трапето да не си помислихте че за Троян.

Анонимен каза...

Сашо Диков с Алексей ли беше?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |