Пиранята - колоездач №1 на България за 2010 г.

* Годишните награди на БКС получиха още двама троянци - треньорът Тодор Колев и пистовият състезател Мирослав Йорданов

ВЛАДИМИР КОЕВ-ПИРАНЯТА – звездата на „Хемус 1896 – Вивело” (Троян), най-силния български колоездачен клуб в последните години – получи приза за колоездач №1 на България за 2010 г. Пиранята спечели високото признание за редицата си силни изяви през годината, сред които се открояват победите в обиколките на Румъния и Черна гора.

ОЩЕ ДВАМА ТРОЯНЦИ получиха най-високите годишни отличия на Българския колоездачен съюз (БКС) на церемонията в Пресклуб "България" в петък (17 декември): за треньор №1 бе определен наставникът на „Хемус 1896 – Вивело” и на мъжкия ни национален отбор Тодор Колев, а за най-добър пистов колоездач – Мирослав Йорданов („Хемус 1896 – Вивело”). И от нас – честито!

Т21

5 коментара:

Анонимен каза...

Една от малкото радости за Троян. БРАВО ЮНАЦИ !!!

Анонимен каза...

Поздравления!

Анонимен каза...

Ей заради такива хора все още се радвам, че съм троянец. Браво момчета.

Анонимен каза...

Стефан Генков : Браво Тоше, това е награда за всеотдайния ти труд ,като треньор и менажер. Чрез твоя спорт ти популяризираш града ни , не само в Бълтария,но и по всички краища на света. Да си жив и здрав и все така напред !Гордея се с теб !

Анонимен каза...

Тодор Колев е вреден нарцист, създал само негативи от своето его и това ще разберете, но Ви трябва време.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |