-->

Слива 2010 – 18-тата

* Много народ, вкусно, шарено, младежко * Новости и в Орешак, и в Троян * Кой казва, че рокът не върви!

Мощно навлезе в зрелостта Празникът на сливата и троянската сливова – най-троянският, уникалният. 18-тото издание (25 септември 2010 г.) ще се запомни с няколко неща.

Много публика (и в Орешак, и в Троян), повече от предишни години.Удачната нова организация на терена в Изложението в Орешак – с много щандове, раздвижено, с места за сядане, купонджийско.

Изключителната група щандове на орешашката механа „Кайзера” – стилни, по темата, атрактивни, с премерена доза хумор и автентичност, предлагащи невиждано количество кулинарни вариации на тема „слива”.Троянското дефиле – този път с много млади участници и ефективно партньорство „млади - стари”.

Почерпките – с жито, сливов мармалад, качамак и, естествено, първак от казанките.Гостуващата изложба на секция „Карикатура” на Съюза на българските художници.

Щандът работилница на децата от социалния дом в Дълбок дол, водени от всеотдайната доц. Румяна Кралева.


Фото „Слива” – снимки с театрални костюми.Сърцатата игра на фолклорния ансамбъл "Траяна" (Троян).И, разбира се, Милена! 40-минутният концерт на родната рокаджийка №1 затвори устата на скептиците – че тази музика не пасвала на празника ни и тем подобни. Оказа се, че пасва, и още как! А толкова млада и яко купонясваща публика ние поне отдавна не помним на площада в Троян.


Албум със снимки от празника – ВИЖ ТУК

5 коментара:

frog and roll каза...

Тлъстата вреслива Милена и тя там. :))
А избрахте ли мис Слива, хехе? :))

Но иначе тези празници са много хубави.

Анонимен каза...

И аз харесвам празника,че и Милена/но тя май става само за слушане - НЕ И ЗА ГЛЕДАНЕ/.Помня я преди години когато пак идва в Троян,а сега...сланина и парцали.

Анонимна каза...

Троянските мъже отново се доказват като истински джентълмени (коментари 1 и 2).

Анонимен каза...

seloto zove nali znaesh 3

Анонимен каза...

Тежко и горко за певица която разчита само на джентълментството.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |