Пеевски предлага колективна оставка на местния парламент

* Основният мотив: „Ние не работим!” * Една от целите – да се подпише съглашение за изцяло мажоритарен избор на следващия ОбС: „Партии да не участват – как ще стане, ще ви го обясня”

БОМБАСТИЧНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ направи лидерът на групата на „Атака” инж. Илиян Пеевски на извънредната сесия на Общинския съвет (ОбС) в Троян, състояла се на 16 септември. Формулировката бе: „Предлагам от името на групата на „Атака” всички общински съветници да си подадем оставката на следващата сесия”. Предложението бе неофициално, но инж. Пеевски поясни, че предстои да го внесе за гласуване по обичайния ред.

ВНОСИТЕЛЯТ РАЗЯСНИ ЦЕЛТА на предлаганата колективна оставка: 1. Да не се стига до извънредни избори, а да се подпише съглашение, че следващият състав на ОбС ще е изцяло мажоритарен („Партии да не участват – как ще стане, ще ви го обясня”); 2. В краткия мандат на временния ОбС да се подготви реална стратегическа платформа за развитие на община Троян в периода 2013 г. - 2020 г.; 3. Да се приеме нов правилник на ОбС за смяна на досегашния порочен политически модел – същината е да се регламентира и насърчи партньорството с гражданите и неправителствените организации; 4. Да се разработи нова структура на общинската администрация („Аз никога не съм критикувал общинската администрация, защото нямам право да критикувам шофьор, който е в „Трабант”, а аз да му се сърдя, че не може да вдигне 220 км/час”); 5. Подготвяне на краткосрочна антикризисна програма.

АТАКИСТКИЯТ ЛИДЕР РАЗЯСНИ МОТИВИТЕ за радикалното си предложение: „Аз съм се насилвал да търся някаква надежда, че нещо може да се промени в този ОбС, че ще започне да работи така, както работят ОбС в други градове и общини в България, в ЕС и най-вече в САЩ. Ние не работим! Ние не работим дори по българския Закон за местното самоуправление и местната администрация”.

НАЗОВАНИ БЯХА И КОНКРЕТНИТЕ ГРЕШКИ на ОбС – Троян, които е направил с „неработенето си през тези 3 години от мандата”: смачкване на общинската администрация, натоварена с несвойствени задачи и политически обязаности; неефективно използване на общинските фирми – един „перфектен ресурс за справяне с кризата”; отказ да се работи с гражданите; „кардиналната, ужасяващата грешка” да не се подкрепи предложението на „Атака” за създаване на отделна общинска фирма за работа по европроектите („Заради едната злоба срещу „Атака” вие нанесохте огромна щета на Троян, даже още не сте разбрали за какво става дума”).

Т21

*****

Бележка на редакцията

Предизборната пушилка почна

И НА ПЧЕЛИЧКИТЕ В ГРАДИНКАТА около Кметската слива пред залата на Общинския съвет в Троян бе ясно, че предложението на атакисткия водач няма да доведе до никакви реални резултати. Нещо повече – то не се прави да доведе до реални резултати. И не (само) защото е явен нонсенс. А защото гони съвсем други цели.

НАКРАТКО – местните избори идат и предизборната пушилка почна да се вдига. Прогнозата ни е, че с всяка следваща общинска сесия пушилката ще става все по-гъста. Новото тук е, че инж. Пеевски, който на предишните избори тикаше „Атака” напред, сега говори за изцяло непартиен, мажоритарен вот. Любопитен и будещ размисли момент?!

ЯВНО ВЕЧЕ Е ЯСНА едната троянска кметска кандидатура за догодина. Което не е изненада – той (Пеевски) си е вечният кандидат. Интересното обаче е как ще съчетае хвалбите към сегашния кмет с борбата за мястото му?! Или може би има някакъв вариант, кой знае… Но дали има балами?!

Генадий Маринов

47 коментара:

Анонимен каза...

Като е такъв ербап, да подаде оставка първи!
Ама той освен да кляфа като пале друго не знае...

Анонимен каза...

Има,Генадий,има-и на това разчита не само Пеевски!Неговата работа е:"Изтъка си платното и....ритна кросното!"Оттук нататък ще се опитва да играе все повече ролята на "независим".Но независим,както е добре известно е само този,от който абсолютно нищо не зависи.В този смисъл Папая е абсолютно независим...АЙ с-с-с-с....

Анонимен каза...

Изобщо някой обръща ли му внимание на този народен славей?
Да го пребират в Ловеч и там да изнася шоуто си, щото наистина започва да става досаден!
Леко е позабравил май че се целунаха с холандеца и покорно трябва да целува ръката кметска а не да джафка , че ще го шамароса...

Анонимен каза...

Пеевски е прав поне в едно - че работа не се върши от този общински съвет, или поне няма налице резултати от такава работа.
Междувпрочем картинката с пушещия комин по-горе е много показателна за нашия загубен град. Идва зима, всички комини пушат, защото живеем в първобитния строй и всеки троянски селянин си пали огън в къщата, не можеш да отвориш прозорец, защото навън всичко е в дим, а в дома ти се чува екот от брадвата на съседа ти - идиот, които си цепи дървата в мазата. В тази реалност живеем ние троянци.
Затова и аз казвам, че не се работи за доброто на Троян, може би всеки един общински съветник работи за собствения си джоб.
Докато си палим огън в стаята, вместо да сме газифицирани, ще твърдя, че не се работи не само в Общинския съвет, ами и в кабинета на г-н Кмета. Мен не ме топли нито глупавия празник на сливата, нито срещата на троянци в София. Ако беше много хубаво в Троян, тези троянци нямаше да са в София, а в Троян.

Анонимен каза...

А той Пеевски така се е разработил за Троян, че пушек се вдига!

Анонимен каза...

То пушек се вдига от работата на целия ОБС, може би с малки изключения и от работата на кмета и зам.кметовете. Прочетете статията за детската градина в с. Бели Осъм и ще ви стане ясно кой как работи и от чия работа се вдига повече пушек. Междувпрочем работата на местния гербаджийски парламент е отражение на управлението на държавата! Жалко!

Анонимен каза...

Това, което се случва в общината с всеки изминал ден затвърдява убеждението ми , че МЛАДИ ХОРА ТРЯБВАТ ЗА УПРАВЛЕНИЕТО И.НАХЪСАНИ, БЕЗКОМПРОМИСНИ И ПРИЛАГАЩИ НАРАВНО ЗАКОНИТЕ ЗА ВСИЧКИ.Колко е спокойно, когато мина покрай сладкарницата на Айгюн и там вече ги нама колите, които бяха паркирани дори двойно пред нея.Ако може да се махнат и тези, които са на завоя за кабелната, защото отново няма видимост за завиващите на дясно за моста.Можелоооо,ама кат са наложило.Ако можеше да се сложи ред в целия град да не се качват колите по тротоарите, особено на тези които са паркирани пред жилищата си.Те всичките имат гаражи и там им е мястото , а не да чупят плочките, които отново ние ще плащаме.Ред трябва в тази община.За какво всички общински съвети в началото на мандата си все наредби пишат, а няма кой да контролира изпълненинето им? Предлагам да обсъдим предложения за нов кмет и съветници през следващите години:
1 д-р Дудевска - директор на болницата за белодробни заболявания,Тонимир Гечев - директор на В.К,,Илиян Бенев - специалист в туризма, собствен бизнес ,Николай Тодоров - собственик на Ривър сайд .Чакам коментар и предложения за други троянци

Анонимен каза...

До горния - Ти да не би да се друсаш?
Освен Илиян Бенев другите тумбаци са свикнали да папат на готово и да им се дава,а не да дават да строят и да създават!
А това че споменаваш името на Николай Тодорв е смешно, ама много смешно...
По същата логика можеш да предложиш всеки собственик на кафене или бар в Троян за кмет!

Анонимен каза...

Според мен не е само в това да си млад. Трябва да имат позиции изградени. Било то в Троян, било то в Ловеч, София. Трябва да имаш доста контакти с по - висши инстанции и да имаш управленски опит. Все пак като дойде нов кмет той трябва да познава апарата на общината, да е контактувал с държавни институции да има що годе добър опит. Не смятате ли, че е така?
Троянец

Анонимен каза...

Рано е да се нищи темата кой да е кмет. Кмета трябва да има управленски опит, да представи екип, както и програма за управление през мандата. За тази цел се иска доста знания. Като имаме млад областен, какво от това? Троян нали е в тази област, къде се е намесил пък той?

АРВи каза...

Кандидатите, дали са млади или стари, не е толкова от значение. Чавек или става за този пост или не. Младите ги уважавам много, но основният им недостатък е неопитността и липсата на рутина. В Турция например за Валия не предлагат и не избират личност под навършени 50 години.Тук малко залитате с младите. На Троян е необходим човек с рутина,с житейски и управленски опит и най важното, да не е опетнен и да е безкомпромисен държавник. Но за жалост такива трудно се намират, не казвам, че е невъзможно, но е трудно да се открие такъв човек. Коментиращият под №9 е пояснил добре останалото.
И накрая за кмет са необходими три дипломи и три биографии - на кандидата, на баща му и на дядо му.

Анонимен каза...

АРВи абсолютно съм съгласен с теб и за годините. Не е възможно човек, който има малък опит даже и житейски да управлява добре една община. Пак казвам нужно е да е минал по стълбичката нагоре и тогава да се впуска в Кметуване. А защо не един кмет да е най - богатия в града. На запад навсякъде се избират такива личности- богати, с имидж. Не виждам засега в Троян такива хора, пък и честно да Ви кажа не всеки се навива да кметува. Това е толкова тежка и отговорна задача.
Троянец

Анонимен каза...

АРВи,преди съм те критикувала за разни коментари ,нооо сега си напълно прав и си го написал свсем точно.

Анонимен каза...

До № 8 .Моля за приличен тон.Аз не се друсам, е само когато скачам, но на въпроса.Всички изказвате мнения какъв трябва да бъде бъдещия кмет? Аз си позволих да посоча някой троянци.Дори някой от тях да имат този управленчески опит, работата е много отговорна и неблагодарна и те сигурно дълго време ще си мислят преди да предприемат да кандидатсват за тази злъжност.Те си имат работа и бизнес, за каво са им неприятности и благословията на хората.МОЛЯ ДАЙТЕ ВАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ДРУГИ ЛИЧНОСТИ.СЪГЛАСЕН СЪМ С ВСИЧКИ ВАС, НО ДАЙТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ И ВИЕ!

Анонимен каза...

Аз лично не виждам за сега такава кандидатура. Скоро четох тук във форума за Бойко Пъдарски и се ужасих. Това пиянде, дето му взеха книжката за алкохол. Пък и не само това му качество. Той е надут и надменен и себелюбец, но най вече алкохола му вреди яко. Или пък Валя Букарева - смях в залата. Некадърност и простотия отвсякъде.
Все още явно не е дошъл момента да говорим за бъдещ кмет.

Анонимен каза...

Коментиращите тук около 20 човека е редно да не пускате имена на хора, които не познавате или не знаете намеренията им. Все пак в тази община живеят доста хиляди човека и не им насаждайте вашата лична неприязън. Тяхното мнение може да е различно. Факта, че те не коментират, ги прави в пъти по-достойни от вас. Вие сте против всичко и всички, но сте анонимни и не ви прави чест. Пък е и противозаконно и могат да ви съдят за това.

Анонимен каза...

Към 15

Човек бива да изразява неприязън и ярост към някого, но когато той е тема на разговор. Не видях някъде тука да се споменава името на Бойко Пъдарски, а каква жлъч е изсипана срещу човека!Както и срещу Валя Букарева
Не го познавам лично, но от мои познати общественици съм чувала, че май той е от малкото в общината, които искат да я променят към по-добро. И това май доста е уплашило Акимов, та е активизирал така своите придворни да плюят!

Анонимен каза...

Да, явно е така. Наскоро станах слушател на един разговор между общински съветници от ГЕРБ, които коментираха как Бойко си позволявал да казва на глас нещата които смята за неправилни и видиш ли това било голям грях.

Анонимен каза...

Правилно. Хората, които критикуват и се опитват да променят нещата, не са удобни на никого. Затова се плюе по тях. А е редно да се познава работата им и да се атакуват с конкретни факти, ако има такива.
Останалото е израз само на безпомощност, злоба, ниска култура и интелект.

Анонимен каза...

Аз скоро пък чух за този Пъдарски, че наистина си попийвал и се правил на кой съм аз пред полицаите. Не го познам наистина, но съм чувал доста негативни коментари за него. Държал се е доста арогантно и парадирал с това кой е пък той. Към 17. Много суперлативи му даваш, но явно слушаме различни общественици.
Троянец

Анонимен каза...

Я стига бе. Кво го възхвалявате този. Е гати пияндето.

Балканджията каза...

По делата ще ги познаете...Мисля,че Бойко
въпреки всички упреци тук показва характер за решаване на някои общностни проблеми...Да сигурно има и недостатъци...Но по важно е да имаш волята да ги отстраниш...Аз лично мисля,че това момче има поле за развитие...

Анонимен каза...

И много ми е чудно какво поле за развитие пък има това момче. Аз съм работила с него в Балканфарма и много добре го познавам. Търтей и подлизурко. За власт лиже гъза на всеки. Та каква работа върши в общината незнам. Само знам, че половината си ден го кара извън общината, а другата половина виси в предверието. Това ако е вършене на работа.

Анонимен каза...

А как точно се отстраняват недостатъци. Алкохолизма - много трудно, почти невъзможно.

АРВи каза...

Към 16. Не мога да си обясня написаното от Вас. Мълчанието може да се сравни и с овчедушие, нали? Не виждам как не пишещите тук, са в пъти по-достойни, защото нито един от пишещите не е изразявал такива позиции за достойнство, само за това, че споделя своето мнение тук. Вярно, че има и груби, безотговорни и пресилени изказвания, но всеки си носи сам кръста.
За имената обаче, съм съгласен с Вас. Първо е много рано, определянето на кандидатите се прави от партии, а и вота е определено личен.

Анонимен каза...

Всеки си има недосатъци и не ви прави чест че го изтъвате... Важното е, че в работата си е принципен и отговорен. Такива са моите, впечатления, а те не са хич малко.

ICE

Анонимен каза...

Така като слушам плюещите оставам с впечатление че сте в близки отношение с въпросните хора!
Явно сте били на масата с Пъдарски когато според вас се е напивал,били сте и на място когато са го спирали ченгетата и е показвал мъжество.
Били сте и в близки отношения с Валя Букарева,щом така в подробности говорите за простотията и некадърността и!
Чудя се кои сте и какви сте вие душички малки,мижитурки сладки?

Анонимен каза...

Този който е писал коментар номер 7 е за лудница. Какви са тези имена бе лумпен смотан. Ти знаеш ли какви хора стоят зад тези имена, които си предложил. Я върви се гръмни някъде и не ни занимавай с глупости.

Анонимен каза...

Не знам кой е подходящ за кмет, но знам, че това не е Минко Акимов. Видяхме "много добро", което направи за общината през изминалите три години. Освен това хората са го пенсионирали от полицията, после от поста зам. началника на Затвора гр. Ловеч, с което са му казали, че не е работоспособен, а ние взехме, че го избрахме за кмет. Пенсиите - в пенсия!

Анонимен каза...

Интересно защо се занимавате с глупости, а не коментирате работата на общинските съветници. Статията все пак е за тяхното бездействие и безхаберие към хората в този град!

Анонимен каза...

Та това ми беше думата.Дайте предложения за млади хора, доказали своята съпричастност към проблемите на града ни такива, които имат желание да работят за просперитета му.Само млади и интелегентни троянци, все още задържали се тук.Не проявявайте провинциален манталитет .Не правете отрицание на отрицанието - това говори за лош вкус.Дайте по-спокойно да дискутираме.Какви по професия да са бъдещите съветници и на каква възраст да са?Хайде да отговорим на тези въпроси и да започнем да търсим.

Анонимен каза...

Към 30 - Да се каже, че минко акимов не става за кмет съвсем не е глупост, а огромна болка за троянци, осъзнали грешката си наминалите избори.Що се отнася до общинските съветници там, с изключение на 5-6 мислещи хора останалите са кметски послушници. Пример - донка банковска гласува предложенията на кмета, макар, че като член на опозиционна партия би следвало да ги оспорва. В отговор кметът запазва детската градина с 3-4 деца. Пазарлъци на дребно. Така става и с много други послушковци - ти на мене ще изпълниш това или онова, аз ще подкрепя твоето неефективно и недомислено предложение. Това е системата на управление на общината вече три години.В основата на порока стоят дилян и минко, които обират каймака, умело използвайки зависимостта и послушанието на другите. Самият Илиан пеевски е един бъбривец,чиято цел е само как да се издокара пред избирателите.Така е и сега с искането за оставка на всички.Безумие - та това означава да се парализира дейността на общината поне за година.Илиан уж е опозиция, но всъщност никога не се е опълчил срещу кмета. Защо ли?

Анонимен каза...

Към 32, относно "Това е системата на управление на общината вече три години."

Такава е системата навсякъде (дори не само в България). Макар, че при нас нещата стават все по-зле, все по-явно и все по-нагло...

ICE

Атакист каза...

Била съм на няколко заседания на Общинския съвет. Имам същите впечатления. Опозиция там няма.Думата взема Пеевски и имитира опозиционно поведение, но всъщност накрая завършва с думи от сорта на:"Кмета не е виновен...Общинската администрация е претоварена...Вие не приехте моето предложение затова аз ще ви..." Това човече с ръста на Наполеон, но с интелект на Мунчо все още се перчи, тича по площада от кафене на кафене и злослови по адрес на хората, които проявяват загриженост за общината.Напуснаха го всичките му съветници от Атака. За каква група говори - та той е сам, изоставен от хората си поради глупостите, които неуморно ръси през годините.

Анонимен каза...

Бедата не е, че М Акимов е пенсионер. Бедата е, че той не притежава нужния управленски капацитет. Няма интелект за общински управленец.Дайте да не избираме хората по възраст, а по професионални умения, обща култура, обществена заинтерисованост, богатство на идеи /не е проблем, ако е богат и с пари/

Анонимен каза...

Ами изберете си догодина тогава А. Балев и ще се дооправим. Тоз не ви харесва, онзи не ви харесва. Спокойно дишайте. Рано е още, така че оставете хората да си работят работата и им помогнете с идеи, намиране на инвеститори и прочие, а пък какво ще стане догодина .... БОЖА РАБОТА. Нито В.Букарева, нито Д.Енкин, нито Б.Пъдарски са избираеми. Хората не ги харесват. Нека да видим какво ще дойде. Аз смятам, че ще има нов човек. Ако не сте решили да се кандидатирате за кмет или общински съветници, то поне оставете хората да се вършат работата. КАкво им е на сегашните. Мъчат се ... И Господ да беше ни управлявал, надали по - добре щеше да го свърши. Ситуацията в страната е толкова тежка, че нямаше начин да не се отрази и тук. Града ни е малък, чист и красив. Какво повече ни трябва. Трябва ни разбирателство, подкрепа, и дай боже инвеститори. Но докато по такъв начин се пише и размишлява /а аз смятам, че тук интелигентните хора много рядко се включват, даже бих казала, че ги няма/ няма да се оправят нещата. Аз съм оптимистка за благото на града ни и не смятам да плюя този и онзи. Кусури на всеки може да се намери. Който не работи, той не греши. Нима Вие сте безгрешни????? Ай с.... ти да не би да си безгрешен? Или АРВи, или другите, които са анонимни? Какви Бойковци, какви Илиановци, какви Букаревци? Бъдете по - добри и толерантни към общината и общинските съветници. Все пак и те са хора, които не са безгрешни.
Не смятам повече да пиша. Това е, което имах да напиша. За пръв път пиша в този форум, но чета редовно. Мисля, си и друго. Тук се въртят едни и същи списвачи. На брой не - повече от 10. Сори това е моето виждане по стила на писане.
Надежда

Анонимен каза...

Към 36

Уважаема, ти не пишеш за пръв път - много от писанията в защита на Акимов, уж различни, са твои. Личи ти отвсякъде, но какво да се прави, ти толкова си можеш! Дерзай, защитавай го, то друго не ти остава, но имай в предвид това, че който и да стане кмет догодина, а това със сигурност няма да е Акимов, ти ще си първата която ще изхвърчиш от общината!

Анонимен каза...

Съгласен съм за чистотата, красотата и бих добавил спокойно и за децата ни. И аз съм на същото мнение, че трябва да работим заедно, ръка за ръка, рамо до рамо. Невярвам някой, който има добра идея за развитие да бъде върнат от Кмета или общинския съвет. Тези хора са избрани по наша воля, те трябва да се справят. Снощи Кмета каза, че досега са разработвали проекти, вече идва време за реализацията им. Ами нека видим, какво ще се реализира. Не може така лесно с магическа пръчка да дойдат пари. Фабриките, които фалираха, защо фалираха...Защото не бяха техни. Я вижте един М.Радевски и брат му. Я вижте Витекс, вижте дърводелските фабрики, те са частни, хората милеят за тях и правят всичко възможно да ги запазят. Това ни е от приватизацията. Кой е виновен? Общината, Общинския съвет или самата държава, че е позволила това да се случи. Че кой през годините ни е питал искаме ли тази фабрика да се приватизира или не. Това е положението драги форумци..

Анонимен каза...

Реализацията на проектите е ясна - затова троянци ще плащат онзи кредит за 4 милиона. Дай боже да няма поне втори!

Анонимен каза...

До Надежда:Скъпа Надежда,с голямо прискърбие ти съобщавам,че дори и аз не съм безгрешен,така че-не ме предлагай за кмет!Когато прочетох култовата ти реплика "Че какво им е на сегашните" разбрах,че прозрението ти "Тук интелигентните хора рядко се включват" и след твоето включване продължава да е в сила.Само Вярата и Любовта ще ни спаси..... Вяра,Надежда,Любов и....АЙ с-с-с-с......

АРВи каза...

Надежда, Вие да не би да се явявате, както в кивота, като последен скрижал на дъното, където след всички злини в него е останала само надеждата. Аз никъде не съм се изтъквал като безгрешен и дори няколко пъти открито съм го заявявал. Относно номинация за кмет съм далеч от подобни утопии, защото ми е ясна до втръсване работата, кое, как и защо става в общинските администрации. Опитвам се само да помагам чрез мнения, но не ми е изпила чавка акъла, чак толкоз, че да се кандидатирам за кмет. Това е трябвало да стори и г-н Акимов, но не знам защо се е нагърбил с тази тежка орисия, която явно трудно му се отдава, и сега търси начини за оправдания.

Анонимен каза...

АРВи надали си помогнал на някой с мненията си, макар и да са много не са до толкова компетентни...

Ама вярвай си, че си направил нещо, като си "на всяко гърне мерудия"...

ICE

АРВи каза...

ICE, благодаря Ви. Много мило от Ваша страна.
Вие нали сте компетент(е)н/а, брилянт(е)н/а и свръхинтелигент(е)н/а, какво значение имат моите мнения за Вас наистина! Защо се занимавате с мен, не ми е ясно. И на мен много неща не ми харесват, но изглежда съм малко по-смирен от Вас. Като не харесвате това което пиша, просто го подминавайте! Не Ви кам да го четете, пък и не е задължително.
Или искате да ми забраните да пиша? Това ли желаете? Проблема е изцяло Ваш.Но Ви разбирам добре и не ви се сърдя. Имате право на мнение и Вие.Казахте го. И пак Ви благодаря, поне не лицемерничите.
Не е задължително да се харесвам на когото и да било драги/а, а и не целя това. Просто изказвам свободно това което мисля.

Анонимен каза...

Кавал свири на поляна,
На кавала - млада Яна.
Чукундури на мегданя,
На мегданя, до фонтаня
(дето не работи цяло лято в жегите
благодарение на ченгето, за срам пред арабите
с тяхното безводие),
Щилка ми свири, майнольо,
Чалга ми дрънчи.
Дееба вашта мама, троянска!

Анонимен каза...

До 44: Това твое творение свършва така внезапно,че се смях с глас:)

АРВи каза...

Щом стигнахме до там, да се псуваме масово в сайта, и да се смеем на глас на тъпите си творения, ебати града, ебати хората сме!!???!
Както виждам много от разумните пишещи вече не се появяват. ICE, не само за Ваше удовлетворение, но и за мое, а и от необходимост, ще спра и аз да пиша тук! Загубата няма да е голяма, особено за мен, пък и за вас. Като гледам до къде сте я докарали, да ви псуват "юнашки" и някои от вас да се смеят истерично, а други да не забелязват дори какво става, и то, особено когато някой пишман-ербап балнанджия напсува всички троянци. Май олигофренезирането е доста голямо на всички ни. Не ни е виновен кмета братя, ние сме едно голямо нищо, и той за това така ни гласи.
Сполай Ви братя, Бъдете живи и здрави, желая ви успехи и просперитет. Искрено ваш АРВи.

Анонимен каза...

АРВи, не се ядосвай. 45 е прав - тоя 44 си е смешен!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |