Уличени сме като рушители на държавността в Троян

* Инж. Илиян Пеевски (Атака): „Защото Общинският съвет не е някаква сбирщина, както се опитва да го представи г-н Маринов, а един много сериозен орган”

ПО-ДОЛУ, БЕЗ АБСОЛЮТНО НИКАКВА РЕДАКТОРСКА НАМЕСА, публикуваме официалното изявление на лидера на „Атака” (Троян) и водач на атакистката 3-членка в местния парламент инж. Илиян Пеевски, направено от името на партията на сесията на Общинския съвет (ОбС) на 11 февруари. Причините за вниманието ни към тази поредна изцепка на местнопарламентарния троянски трибун са основно три.

ПЪРВАТА ПРИЧИНА
– защото в-к „Троян 21” (Т21) и най-вече гл. редактор Генадий Маринов бяха обвинени, че с „поредната гнусна инсинуация” манипулират гражданството и петнят името на Общинския съвет (става дума за материала „В Общинския съвет: Припрян ход за спасяване на общинската Търговия”, в бр.5 на Т21 от 10 февруари, коментиращ случилото се на една странна общинска сесия - свикана за рекордно краткия срок от три дни и провела се при закрити врати по предложение на г-н Пеевски – бел. Т21). И защото - о, Боже (!) – се опитват да компрометират този „много сериозен орган” (ОбС), представяйки го за „някаква сбирщина”, която върши разни тайни работи зад гърба на народа. С други думи – уличени сме като рушители на държавността в Троян.

ВТОРАТА, НО МНОГО ПО-ВАЖНА ПРИЧИНА
е, че инж. Илиян Пеевски се опитва да посегне на свободата на словото и това, колкото и бутафорно-нелепи да са опитите му, трябва да се знае. Той същият (атакистът Пеевски), който постоянно се тупа в гърдите, че е пръв троянски демократ и борец срещу информационното затъмнение, призовава председателя на Общинския съвет „да обърне внимание на този журналист”, понеже … изразил несъгласия със засекретяването на една общинска сесия и коментирал нещо си не както трябва (сякаш слушаме партиен секретар отпреди Перестройката – бел. Т21)?!

ТРЕТАТА ПРИЧИНА – ние отдавна се любуваме на специфичната раздвоеност и противоречията със себе си, в които влиза нашият местен политически герой. Но тъй като основната трибуна на въпросното „явление” е трибуната на Общинския съвет, а там гостите са твърде малко, решихме, че е редно да му се даде повече гласност.

Т21

*****

Това е срам и позор! И пълно журналистическо безобразие!

„ИСКАМ ДА НАПРАВЯ ЕДНО ИЗЯВЛЕНИЕ допълнително от партия „Атака” във връзка с поредната гнусна инсинуация, която четем на страниците на в-к „Троян 21” – където се манипулира по един недостоен начин населението по отношение на Общинския съвет (ОбС). Където се вменява на ОбС, че, видите ли, заради закритата сесия ние сме правили някакви тайни неща, които са в ущърб на гражданите. Внушава ни се това нещо, което е пълно безумие!

АЗ ЗНАМ, НО ПЪК НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА,
откъде извира омразата на г-н Генадий Маринов към моята личност; не ме интересува или ме интересува толкова, колкото едно псе, което лае срещу луната. Но когато се засягат интересите на Общината, това е недопустимо. Когато един журналист се е превърнал в някакъв ментор на тоз или онзи – това е безумие. И смятам, че г-н Председателят (на ОбС) е крайно време да обърне внимание на този журналист. Защото Общинският съвет не е някаква сбирщина, както се опитва да го представи г-н Маринов, а един много сериозен орган.

ТАКА ЧЕ НИЕ ИЗРАЗЯВАМЕ НАШЕТО ВЪЗМУЩЕНИЕ от тези инсинуации. А що се касае за примера, вие поне, които присъствахте миналия път, или поне тези, които имат повече от три гънки в мозъка, им стана ясно защо тази сесия трябваше да бъде проведена при закрити врати. И не случайно всички гласувахте това мое предложение – то е прецедент само по себе си; с изключение на един единствен човек – г-жа Мариела Шошкова. Всички, и най-глупавите хора, разбраха защо сесията трябва да е закрита, само г-жа Шошкова и г-н Генадий Маринов не разбраха?! Не само не разбра г-н Маринов, а и вменява на населението, че тук се вършат някакви престъпления.

ТОВА Е СРАМ И ПОЗОР! И пълно журналистическо безобразие! Благодаря.”

инж. Илиян Пеевски, от името на партия „Атака” (Троян)
-------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Само звук от изявлението на г-н Пеевски по адрес на Т21 можете да чуете, като натиснете бутончето [Play]
------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------
Начало

16 коментара:

Анонимен каза...

Бях на сесия на общински съвет и мисля, че г-н Пеевски е прав за доста неща. Разбира се има и такива за които неговите предложения да не са от най-добрите, но знам със сигурност че е умно и почтено момче. За пореден път обаче виждам как журналист, който уж държи на себе си да прави коментари срещу Илиян. Добрия професионалист никога няма да позволи читателите на една негова статия да разберат той на чия страна е, докато в случая Маринов угодничи на нечии интетереси и направо си плюе против него. Какво толкова има против човека?

М.Р.Троян

Анонимен каза...

НЕ СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА ПСИХИАТРИТЕ.ДОКОГА КОМПЛЕКСИРАНОТО ДЖУДЖЕ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАСМИНА АТАКА СЪС СВРЪХ АКТИВНИТЕ СИ 4 ГЪНКИ ЩЕ НИ ОБЛЪЧВА С ПРОСТОТИИТЕ СИ.СТИГА.СПРИ СЕ.

Анонимен каза...

Този човек е за Ловеч!

Анонимен каза...

Не така Илиане. Тази предизборна тактика е загубена. Нямаш визия, бе човек. Много си злобен.

Анонимен каза...

Пеевски, някои пъти улучва болните теми и е един от малкото които го правят( за съжаление ). Аз съм на мнение, че този човек милее много за града ни. От друга странае много злобен. Всеки му е виновен, само той е прав и т.н. Така няма да стане!!! За да станеш силен трябва да обединяваш хората, а съм отношението ти "Аз съм по-по-най" това никога няма да се случи.

Анонимен каза...

Г-н Пеевски,наистина напипва болни теми ,но на всеки жител на Троян са ясни нещата какви са и не върви да се бие в гърдите и да се величае като Единствен.Плюс това в екипа му колкото и да е малък има компрометирани хора.
Наистина не съм съгласен със сталинисткия му начин на мислене- "Който не е с нас,е против нас"...

Анонимен каза...

Като чета изявлението на адвокатката на Търговия Троян ми става ясно защо заседанието е било при закрити врати. Господин Пеевски,като председател на Атака вие сте публична личност и всякакви коментари следва да понесете. Ако не можете, знаете изхода. Троянци нямат нужда от предизборна агитация. Би ми било любопитно и аз като Дон Чичи да попитам за тези две години кого и за какво посъветвахте, какво направихте за Троян в качеството си на съветник и кой от гражданите го е разбрал. Иначе само да се хули и критикува е много лесно, трудни са делата. А нали знаете старата мъдрост - по делата им ще ги познаете....

Анонимен каза...

OB6TINSKIAT SAVET E EDNA SBIR6TINA....NI6TO NE PRAVIAT OREJDAT SAMO TIAH SI....

Анонимен каза...

Господин Пеевски не е редовен с главата. Стига вече. Излез от политиката, че е срамно такъв като тебе да представлява Троян. Направо е срамно даже да гу слуша човек.

Анонимен каза...

То да пишеш "гу" вместо "го" също си е за срам!!!

Анонимен каза...

Илияне, има хора,които те подкрепят и ти вярват. Успех и за напред!

Анонимен каза...

До злобното човече с прецакания "Caps Lock" или потъналия "Shift", в момента общинския съвет е съставен почти само от бизнесмени, т.е. богатите хора в Троян. Те тях си са "Уредили" отдавна, така че едва ли толкова ги е еня дали са в ОбС или не. Предполагам имат желание да направят нещо и за града, но това не става с щракване на пръстите. Освен това ти какво очакваш, да дойдат у вас с куфар с пари и да ти го подхвърлят на масата с репликата "влачи". Еми едва ли ще стане наистина!!!

Анонимен каза...

абе ей лумпен селски,
кого си мислиш че ще заблудиш с тези твой глупости. За какви бизнесмени ми говориш дето се опитвали да правят добро на града ни. Да не би случайно да си спал отвит или пък да мислиш че троянци са глупаци като теб. Нахален циганин. Сигурно и ти си добросъвестен бизнесмен с фалирал или пред фалит бизнес, който желае да лапне нещо от ..........

Анонимен каза...

В троян биснесмени няма,има кредитни "въшльовци",тези които са в общинския съвет какъв бизнес имат проспериращ-никакъв.Всички живеят на кредит и се изживяват като богаташи.Жалка троянска история.Тръгнал гольо да управлява льольо

Анонимен каза...

До горния: Ами ти като си толкова отворен, защо не станеш ти бизнесмен, макар и кредитен. Трябва малко акъл господинчо. Много е лесно, когато човек отстрани пише глупости. Застани пред тези бизнесмени и им кажи какво мислиш за тях. Ама е лесно когато си безимен да драскаш простотии.
А.А.П

Анонимен каза...

Успокойте се! Какво е това нещо? Всеки плюе по всеки. Какъв пример даваме на децата си? В какъв свят ще живеят, какви хора ще израстнат.Или ,и те ще продължат по нашия метод, и няма да стигнат до никъде! Каква е тази расово подигравателен тон, и сравнения за циганите. После се сърдим, че вършат престъпления.За съжаление насилието ражда насилие. Къде са толерантността и уважението, а и самоуважението? Срам, срам, срам, и позор– бай Ганьовски.Какъв ЕС,балкански диваци сме си. На, че се ядосах и аз! Извинете!РИГ

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |