От БЧК готови да помагат в студовете

ОБЛАСТНИЯТ СЪВЕТ НА БЪЛГАРСКИЯ ЧЕРВЕН КРЪСТ (БЧК) в Ловеч има готовност да помага при възникване на кризисни ситуации заради ниските температури и лошите метеорологични условия в последните дни. В това „червенокръстците” са уверили областния управител Николай Нанков, съобщи PR-ката му Елка Баръмова. Служителите от БЧК съвместно с колегите си от „Гражданска защита” са готови да подсигурят топли напитки, одеяла и сандвичи на нуждаещите се.

ОТ ОРГАНИЗАЦИЯТА НАПОМНЯТ, че синоптичните прогнози са за нахлуване на студен фронт с рекордно ниски температури, снежни виелици и заледявнания, които могат да доведат до аварии във водоснабдяването и енергопреносната мрежа, разрушаване на комуникациите и блокиране на пътища. Съветът на служителите от БЧК е - ако не е наложително, да отложите пътуванията с автомобил; а ако все пак решите да пътувате, да имате в колата радиоапарат, зареден джиесем, максимално количество гориво в резервоара плюс вериги, въже, лопатка, фенерче и брадвичка.

*******

За контакти с БЧК – Ловеч:

Адрес: Ловеч 5500, ул. „Отец Паисий” № 9
Директор: Ивета Екова
Тел.: (068)603-520
E-mail: lovech@redcross.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |