Миро Нанков като Дядо Коледа, прави кастинг за Снежанки

* „Светът е прекрасен, България – най-много!”

По-долу публикуваме (с незначителни съкращения) Коледно-новогодишните поздравления (и разсъждения) на прочутия български пътешественик, собственик на Туристическата агенция за приключения „Адвенчър плюс” (Adventure +), наш земляк (троянец) и приятел на Т21 Миро Нанков.

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ – мечтатели и пътешественици! Ето, още една хубава година си отива, настъпват любимите ни Коледни и Новогодишни празници. Въпреки лошите предсказания, кризата, изборите, ние пак оживяхме – пак сме тук и ви показваме прекрасния необятен свят. Такъв, какъвто го харесваме и ви подаряваме.

ПРЕЗ 2009 ГОДИНА КРАКЪТ МИ СТЪПИ в над 20 страни, от които в 8 – за пръв път. Успях да видя (аз заедно с моите помощници и клиентите на „Адвенчър Плюс”) невероятни красоти – Бялата планина (Cordillera Blanca) в Перу, в която се влюбих като в прекрасна жена; разходих се до вулкана Ампато, пак в Перу, на 6380 м; качих се и на вулкана Етна в Сицилия; цели три пъти се разтъпках и до Трона на Зевс на Олимп... И още много, много страни, планини, джунгли, морета. Ами за какво живее човек – за красотата, която вижда и показва на хората. Защото КРАСОТАТА ЩЕ СПАСИ СВЕТА, както беше казал един мъдър човек.

ИМАХ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА НАПРАВЯ И КАСТИНГ ЗА СНЕЖАНКИ, които да ме придружат в Коледната нощ на последното ми пътуване за годината – в Индокитай; вижте фотоматериал от това интересно събитие, както и снимка на двете щастливи победителки. Поздравявам ви и от най-високото място, на което се приземих през 2009-та – Ампато (а елените с подаръците ме чакат в подножието на кратера, със Снежанките барабар).

И ДА НЕ ЗАБРАВИМ НАЙ-КРАСИВОТО МЯСТО НА СВЕТА – България. Тази година се поразходихме из Родопите и Стара планина, в родния ми Троянски Балкан. Зелениковец – няма такава красота! Два кадъра съм ви избрал от Родината – от Дяволския мост в Ардино и от Северния Джендем под връх Ботев.

И ТАКА – Весела Коледа и Честита Нова 2010 година! Да сте живи и здрави, гледайте оптимистично на живота, въпреки трудностите! Светът е прекрасен, България – най-много! Успехи, любов, приключения! Това ще ви пожелая! И се обичайте!

Ваш: Миро Нанков (Дядо Коледа)

П.П. Информация за новите пътешественически предложения на „Адвенчър плюс” за 2010 година ще намерите в сайта на агенцията:
www.adventureplus-bg.com

1 Коментара:

Анонимен каза...

Миро Нанков е голям пич! Пожелавам му още много пътешествия и хубави моменти!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |