„Хемус 1896” доказа, че е №1 на Балканите

* Владимир Коев и Йовчо Йовчев – балкански шампиони, Павел Шуманов – „сребърен”


СЪС ЗАВОЮВАНИТЕ ДВА ЗЛАТНИ И ДВА СРЕБЪРНИ медала при мъжете и юношите на Балканското първенство по колоездене на шосе, провело се в началото на м. август в Турция, троянският „Хемус 1896” защити реномето си на водещ клуб на Балканите. И подсказа, че на започващата на 7 септември 59-та Обиколка на България се кани да играе главна роля (припомняме – тазгодишният български Тур тръгва на 7 септември, стартът е в София, а първият етап е до Троян, финалът е на 12 септември в Пловдив – бел. Т21).

ПРИ МЪЖЕТЕ в дисциплината индивидуално по часовник „хемусецът” Владимир Коев спечели шампионската титла. „Сребърен” в същата дисциплина, на 12 сек. от победителя, е друг от нашите - ветеранът и 3-кратен победител в Обиколката на България Павел Шуманов. Трети е гъркът Саккеларидис.

В ДИСЦИПЛИНАТА 120 КМ ОБЩ СТАРТ при юношите златото отново отиде на троянски адрес - шампион стана Йовчо Йовчев, след изключително бягане и с повече от 2 мин. аванс пред втория, Стефанович от Сърбия. Йовчо записа още едно призово класиране – второ място и сребърен медал в дисциплината индивидуално по часовник.

И ТЕЗИ СВОИ ТИТЛИ троянските колоездачи посветиха на спомоществователите на клуба – официалните спонсори „Инс Деливъри” ООД и застрахователна компания „Уника” АД и спосорите „Актавис” АД и „Калинел” ЕООД.

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |