Осъдиха наркобандата на Дочо Ралчевски

МИНАЛАТА СЕДМИЦА ВЕЛИКОТЪРНОВСКИЯТ ОКРЪЖЕН СЪД осъди троянската наркобанда, ръководена от 30-годишния Дочо Ралчевски; другите са брат му Николай Ралчевски, Нанко Миревски и Димитър Михайлов, всичките от Троян. Групата бе задържана на 23 май 2008 г. на излизане от дискотека „Фламинго” в Орешак след неколкомесечна съвместна разработка на РУ на МВР – Троян и районната прокуратура. Според обвинението групата е контролирала разпространението на синтетична дрога и марихуана в Троянско и района и е била известна с жестоките си методи (нередовни длъжници са били рекетирани и измъчвани, по мафиотски образец са били рязани и уши).

ТАРТОРЪТ НА ГРУПАТА – Дочо, е получил присъда от 10 години строг тъмничен затвор плюс глоба от 30 000 лв. Брат му Николай е осъден на 5 години при общ режим и глоба от 5000 лв. Присъдата на Нанко е 10 години затвор при строг режим и конфискация на една втора част от лек автомобил „Рено”. Димитър ще лежи 5 години, ще плати 5000 лв. и ще му бъде конфискувана една втора част от лек автомобил „Ситроен”. Присъдата може да бъде обжалвана в 30-дневен срок пред Апелативния съд във Велико Търново (из тийнеджърските среди в Троян вървят приказки, че дори присъдата да бъде потвърдена, братята и аверите им много скоро ще са на свобода - както станало с техния колега в занаята К., който уж излежавал многогодишна присъда, а „цъфнал” в града само след година – бел. Т21).

Т21

7 коментара:

Анонимен каза...

Колегата в занаята се казва Кольо Циганина. В България вече има чадър и над цигани!!!!

Анонимен каза...

Гледай си пък ТИ живота !!!

Анонимен каза...

и кво като е циганин да не би да не е човек?

Анонимен каза...

Не е човек, "то" е циганин! Нещо подобно на паразита, нищо полезно не прави даже обратното!!!

Анонимен каза...

всички споменати са напълно невинни

Анонимен каза...

политическа поръчка на прокурори

Анонимен каза...

политическа поръчка на мръсни прокурори

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |