Цигани се млатят в Троян, пада невинна „жертва”

* Мелето било прекратено навреме от автопатрул на РУП – Троян, пострадал е паркиран наблизо микробус

КАВГА МЕЖДУ ГРУПА ЦИГАНИ в Троян на 24 август доведе до щети за трето лице. Мургавият екшън започнал около 18:40 ч. от спор между двама мъже на 26 и 38 години, който бързо прераснал в побой. От размяната на „любезности” по-възрастният получил охлузни рани по главата. Два часа по-късно (около 20:30 ч.) биячът и братята му – на 34 и 31 години, отишли на адреса на противника, за да се доизяснят. Последвала нова разпра и масов въргал, в който се включила и родата на пострадалия. Полетели и камъни и други предмети. Но ранени нямало, тъй като ромското меле било прекратено навреме от пристигнал на място автопатрул от РУП – Троян.

ЕКШЪНЪТ ОБАЧЕ ДОВЕЛ до една невинна „жертва” – от летящото джепане между двете страни било счупено задното стъкло на паркиран в близост до „военните” действия микробус, собственост на 43-годишна жена от Троян. По случая е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител по чл. 216, ал. 1 от НК, гласящ: „Който унищожи или повреди противозаконно чужда движима или недвижима вещ, се наказва с лишаване от свобода до 5 години”.

Т21

19 коментара:

Анонимен каза...

А дали ще излежат тези 5 години?

Анонимен каза...

Сега е момента да се разгледа въпроса на сесия на общински съвет и да се реши съдбата на гетата и бунищата които остават около тях.

Анонимен каза...

ЖАЛНА НИ Е МАЙКА ВСЕ ОЩЕ БЪЛГАРИЯ,НАДАЛИ ЩЕ Е ТАКА СЛЕД 30 ГОДИНИ.

Анонимен каза...

Колю Циганина кога ще става кмет? За да отида да гласувам за него.

Анонимен каза...

Кой е този Колю Циганина?

Анонимен каза...

кольо Циганина си е циганин мазен с БМВ 5505 му е номера с него разнася и пласирва упойващи вещества из града и никoй не го закача щото е бай-хуи ли ...незнам защо го бавят още дебнат го за нещо голямо ли ??? докато си играят на котка и мишка града ни се напълни с подрастващи наркоманчета каквито допреди 5-6 години нямаше благодарение на него Дочо Полицая и Фердовците от Младост вече и тва си имаме...!!!

Анонимен каза...

Ти ако си видял нещо или знаеш нещо повече,защо не подадеш сигнал в полицията.Не веднъж си го споменавал,давай какво чакаш щом си съвестен гражданин?

Анонимен каза...

И като подаде сигнал какво?
Ще го привикат да дава обяснения ,съвсем "случайно" горе споменатите местни герои ще разберат кой е и ще му се случи случка...И за какво ,да го претрепят ама да му е чиста гражданската съвест ли??!?!?!?!

Анонимен каза...

Защо да подава сигнал човека - това което написал е достатъчно да се самосезират,ако желаят разбира се.Мен ме обират три,цели три пъти и какво - нали подавах сигнал.

Пол..... каза...

Така като гледам,много хора са си напатили.И от мародери и от бездействие на полиция.Затова ако всеки един от вас и другите които само четат, започнат да изискват сериозно действие от полиция,мисля,че ефект ще има.Знам,има хора които многократно са били ограбвани или пострадвали по различен начин,аз също съм била потърпевша,но ви уверявам,че всеки трябва да махне тази мисъл от главата си:"И като подаде сигнал какво?"Има какво,ако не стане в полиция,се ходи в прокуратура и т.н.Ако видят че хората не се плашат и няма да оставят нещата така,се пристъпва към действие-по-сериозно.И ви го казвам като човек минал по този път.Не мислете за евентуално разчистване на сметки.Някои на това само разчитат-на страха!

Анонимен каза...

Пол,прощавай,но и преди малко четох разни твой коментари в по-горна статия - трябва да подкрепя недоволния който те критикува.
С празни приказки не става! Явно в полицията знаят за въпросните хора,но не ги закачат.Аз лично познавам 5-6човека в полицията който са от всякакви професии и поради разни съкращения са намерили място в полицията.Ако са били кадърни хора са щели да успят в професиите за които са учили.То е все едно един инженер да лекува хора в болницата.

Бианка Павлова каза...

Нещо не ме разбираш.Аз не защитавам всички,нито казвам че всички си вършат работата.Аз говорех за нас самите.Говорех като човек,който също е патил.И някои неща съм разбрали и научила именно така-не ми обръщат внимание,отивам по-нагоре.Важното е да не се страхуваш и отказваш.Много,много критики има и ще има.Но не трябва да оставяме нещата така.
Който както иска да го разбира.

Анонимен каза...

Бианка Павлова и Пол едно и също лице ли е ,понеже моята критика е към Пол, а Бианка Павлова отговаря от нейно име?

Анонимен каза...

Поредния безмислен "коментар"!
Ай спри се вече,пишеш невероятни глупости,ей го и хората по-горе ти го казват.
Омотваш се до наглост та обвиняваш останалите че не те разбират!

Бианка Павлова каза...

Да Пол. съм аз.Не се омотах а го направих нарочно заради горния.Разкрих се,защото ми писна от тази особа да ме заплашва че ще ме разкрие/вече колко пъти/.Разкрих се защото многократно казвах,че да обвиняваш някого,да обиждаш,да критикуваш под анонимноста е мерзско,тъпо и глупаво.Направих го защото този над мен в по-горния коментар ме посочи и ясно исках да му покажа,че не се притеснявам.Всъщност защо ме нападна този:защото одобрих поканата към Милена Славова и защото тук апелирах за повече смелост,когато трябва да си отстояваш правата.Мислите ли че в някои ситуации не ме е било страх?Напротив,но да постигна нещо се е изисквало смелост.Какво толкова казах?Това е мое мнение и не е задължително всеки да се съобразява.Който е влязъл тук ИМА ПРАВО да коментира както той си иска освен с обидни НЕЦЕНЗУРНИ фрази.Макар и само като Пол,аз не бях толкова анонимна,колкото тоя отгоре,защото повечето тук знаят коя съм,пък и не съм никога го крила.Излизала съм с моя позиция с истинското си име.Показвам ви че не ме е страх,но вижте кой обижда.Мислите ли че този анонимник не зная кой е.Знам,но няма да го кажа тук пред вас,защото уважавам правото на всеки,който не иска да се разкрива.Под достойнството ми е,под възпитанието ми е да го направя.Такива анонимковци обаче няма сами да се разкрият,защото са страхливци.Те не обиждат само нас тук а всички.Но тайно.Тази особа я познавам и не съм чула добра дума за никой,дори и този дето по-горе го подкрепи ако го познава ще попадне под словесните му удари просто защото си е такъв.Самотник е и се чувства неразбран от хората дори и от близките му и не му остава нищо друго освен влизайки тук анонимно да плюе и обижда защото така му е кеф.Не се обиждам,напротив съжалявам го.Трудно е да бъде разбран,особенно от такива като мен.
И специално към горния-когато влезнеш във някой форум и погледнеш в ляво,напъни се и повърни да ти олекне,защото щеш не щеш ще си ме гледкаш:)

Троянка каза...

Пол с анонимни не се спори откажи се и давай по същество.

Анонимен каза...

Излиза ,че Пол,Бианка Павлова и Полендачката са едно и също лице ,а дали и част от анонимните коментари не са нейни? И друго ми е чудно - след като горния е анонимен - как г-жа Павлова твърди ,че така добре го познава,че бил самотен и т.н. има ли изобщо анонимност в този сайт ?
Генади ,моля те обясни ни ролята на тази госпожа в сайта,гледаме нейната снимка от доста време,разбираме,че вероятно има достъп и до данни от сайта.

Бианка Павлова каза...

Пол-е съкращение на Полендачката.Влизам само с този ник и името си.Анонимна никога не влизам,няма защо.С човека се познаваме лично,затова твърдя че го познавам.Нямам никакви достъп до данни в сайта,смешно е да се твърди.Лично мога да помоля Генадй да махне снимката ми.Преди време чрез вестник Троян21 намерих работа за дъщеря си.Това беше за мен благороден жест от страна на редактора на вестника.Така се запознахме.Чрез тази благодарствена статия към която е прикрепена снимката ми искахме не само да изразим благодарност към човека който единствено и обърна внимание и прие дъщеря ми,въпреки че е с увреждане а и да покажем,че в Троян има хора способни на такъв жест.Не веднъж съм използвала вестника да се обръщам към Кмета за създаване на дневен център за подрастващи и вече завършили младежи с ментални и физически увреждания.Това е което мога да кажа.Няма никаква мистика,никакво ровичкане в разни данни.От там нататък аз съм най-обикновен гражданин като всички вас със мои мнения и коментари..Лека вечер!

Анонимен каза...

Nqma da gi obijdate az sum kum tqx

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |