18-годишна пострада тежко в среднощна катастрофа в Орешак

* 12-класничката от троянското СУ „Св. Климент Охридски“ Мадлен Калчева е в плевенска болница и няма да отиде на бала си * „Ауди“-то на абитуриентката бе  връхлетяно отзад от БМВ, шофирано „с несъобразена скорост и без осигуряване на дистанция“ от 20-годишния Виктор Цанов
Сблъсъци Актуализиран
Намачканият автомобил на Мадлен
18-ГОДИНШНАТА Мадлен Калчева от с. Орешак, 12-класничка и абитуриентка от троянското СУ „Св. Климент Охридски“, няма да отиде на бала си, който е след броени дни. В момента момичето е в плевенска болница, според официалните източници – без опасност за живота, но с тежки наранявания (счупен таз), и възстановяването ще отнеме време. Причината: малко след полунощ на 7 май, около 0:30 ч., „Ауди“-то, шофирано от Мадлен, било буквално помляно и намачкано като кенче от бира (виж снимката) от връхлетялото го отзад БМВ. То пък шофирано от 20-годишния Виктор Цанов от съседното с. Черни Осъм (името му липсваше в прессъобщението за катастрофата от Областната дирекция на МВР Ловеч, но смятаме, че е редно да се знае – бел. ред.), който също е пострадал, макар и не толкова тежко. Сблъсъкът станал на главната улица в Орешак, ул. „Стара планина“, непосредствено преди Троянския манастир. В колата с Мадлен пътувало и друго момиче, което е с по-леки наранявания.

БМВ-то се е движило „с несъобразена скорост и без осигуряване на дистанция“, пише в споменатото полицейско съобщение. Иначе казано, и съдейки по щетите, идващото отзад возило едва ли се е движело с допустимите в населено място 50 км/час. Водачите не са тествани на място за алкохол поради невъзможност от нараняванията им, но всеки момент се очаква да излязат резултатите от взетите кръвни проби. Според очевидци – 20-годишният с БМВ-то преди инцидента е бил с приятели в орешашко заведение. По случая е образувано досъдебно производство и разследването на тежкия пътен инцидент продължава. Очаквайте допълнителна информация.

Т21

1 Коментара:

putin92 каза...

Твърде неуместни сравнения от страна на автора към вече пострадалото момиче . Засрамете се

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |