Д-р Божидар Генов – кандидат за общински съветник, ПП-ДБ

МИ 2023 ПП-ДБ Кандидатите
Екип от експерти в местната власт се гради трудно и бавно. Считаме, че ние, коалиция ПП-ДБ, сме намерили точните изпълнители. Сега представяме няколко такива млади хора, които се включиха със своята енергия, модерно мислене и знания в екипа ни. Именно и заради такива като тях ние трябва да успеем. Заради младите, чиято единствена алтернатива и естествена среда сме ние. Това не е клише, това е фактическата реалност и съставът на листата ни с общински съветници и кметове на населени места го потвърждават недвусмислено. Имаме формулата на успеха с нашата модерна програма. Притежаваме нужния дух, заряд и енергия. Знаем, че можем да доведем започнатото до успех! Защото успехът не е наша лична кауза! Успехът е мисията ни към съвременна и модерна община!

Д-р Божидар Генов е на 32 години, от Троян. Завършил е троянското СУ „Васил Левски“ и Медицинския университет в София. Лекар по професия. В момента работи като общопрактикуващ лекар в Троян.

„Взех решението да се кандидатирам за общински съветник, защото искам да поема отговорност и да се боря за нещата, в които вярвам. Никога не съм планирал да се занимавам с политика, но винаги съм желал да бъда част от хубавите неща, които се случват в родния ми град Троян. Приоритетите ми са: Да се запази общинската болница и тя да стане едно привлекателно работно място за млади лекари и медицински сестри; Създаване на добра среда за живот, работа и развитие на млади хора; Подобряване на условията за развитие на любителски и професионални спортове; Развитие и подобряване на съществуващите места за спорт, отдих и разходка.“

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Начало

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |