Сашка Дамянова – кандидат за общински съветник, ПП-ДБ

МИ 2023 ПП-ДБ Кандидатите
Екип от експерти в местната власт се гради трудно и бавно. Считаме, че ние, коалиция ПП-ДБ, сме намерили точните изпълнители. Сега представяме няколко такива млади хора, които се включиха със своята енергия, модерно мислене и знания в екипа ни. Именно и заради такива като тях ние трябва да успеем. Заради младите, чиято единствена алтернатива и естествена среда сме ние. Това не е клише, това е фактическата реалност и съставът на листата ни с общински съветници и кметове на населени места го потвърждават недвусмислено. Имаме формулата на успеха с нашата модерна програма. Притежаваме нужния дух, заряд и енергия. Знаем, че можем да доведем започнатото до успех! Защото успехът не е наша лична кауза! Успехът е мисията ни към съвременна и модерна община!

Сашка Дамянова има бакалавърска степен „Културология“ с педагогическа квалификация от Софийски университет. Продължава развитието си в сферата културата и изкуството, като завършва магистратура „Графичен дизайн“ в Нов български университет. От няколко години се развива професионално като редактор в популярен информационен сайт, за което й помага опитът, натрупан чрез журналистически стажове в национални телевизии и радиа.

Избира да се завърне в Троян и да се установи тук със своето семейство. Желанието й да се кандидатира за общински съветник е свързано точно с това – чрез личен опит, избор и принос за града да вдъхнови и други млади хора да изберат родния град. Със свежите нови идеи и положителния заряд, който носи, смята, че може да популяризира Троян по модерен начин и чрез различни каузи в областта на културата и образованието. Така че все повече мотивирани и интелигентни хора да намерят своята цел и бъдеще в нашия Троян.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Начало

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |