Благотворителен крос „Бягай с нас и спаси живот“

* Спортната проява събира средства за борбата срещу рака на гърдата, датата на състезанието – 1 октомври, неделя, Троян, площад „Възраждане“, 10:00 ч.
Предстоящо, 1 октомври
НА 1 ОКТОМВРИ, неделя, в Троян – стартът е от 10:00 ч. на централния троянски площад „Възраждане“ – ще се проведе благотворителният крос „Бягай с нас и спаси живот“ в подкрепа на борбата срещу рака на гърдата. Организатор на благотворителната спортна проява е гражданското сдружение „Троян в бъдещето“ с председател Николай Тодоров и партньорството на МБАЛ „Д-р Георги Стоев-Шварц“ (Троян) и Община Троян. „Ние искаме да сбъдваме желания и да насърчим населението към повишена физическа активност, с разбирането, че спортът е здраве, дисциплина. Бъдете активни - спасете живот! Вашият и на другите! Включете се в нашата благотворителна инициатива и елате да побягаме заедно!“, призовават организаторите.
 
Дарителският талон, който ще получат участниците в кроса. С такъв талон, срещу символичната сума от 20 лв., може да се сдобие и всеки, решил да подкрепи каузата за борба с рака на гърдата без да участва в кроса. „Бягай с нас и спаси живот!“
ПОДГОТВЕНИТЕ трасета са две – късо от 2,3 км по улиците на Троян и дълго от 7 км в лесопарк „Турлата“, минималната възраст за участие е 14 години. Всеки кросист трябва да плати за участие символичната такса от 20 лв., а на старта ще има дарителска кутия, дарения можете да направите и на посочената банкова сметка (виж по-долу). Цялата събрана сума ще бъде предоставена за благородната кауза и конкретно – за организиране на безплатни онкологични прегледи в МБАЛ Троян.

ЗА ПОБЕДИТЕЛИТЕ ще има награди – 8 комплекта медали за различните възрастови групи.
БАНКОВА СМЕТКА ЗА ДАРЕНИЯ:
KBC Bank Bulgaria клон Троян
BIC: UBBSBGSF
IBAN: BG95UBBS80021024994250
Лице за контакт с доброволци и сътрудници:
Николай Тодоров, тел. 0878/509223
Адрес: Троян. пл. „Възраждане“, комплекс „Чаршията“
Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |