Северина Борджукова е новият пиар на Общината

* Гласът на общинската администрация е завършила Софийския университет и Военната академия, до момента е работила в системата на МО
Назначения
Северина Борджукова
ОТ НАЧАЛОТО на месеца, 1 декември, Община Троян си има нов пиар (главен експерт „Връзки с обществеността“, PR) – Северина Борджукова. Новият глас на общинската администрация е троянка, завършила е Софийския университет и има магистратура от Военната академия „Георги С. Раковски“. До този момент е работила в системата на Министерство на отбраната (МО). Семейна, с една дъщеричка.

СЕВЕРИНА
наследи на важната и за местната управа, и за нас, медиите, позиция Преслава Иванова, която си тръгна неотдавна по собствени причини. Тя пък пое задълженията от титулярката Станислава Вачева, излязла по майчинство. За кратко в тази работа се пробва и Елица Наумова, върнала се към заниманията си с пеене и музика. От нас – успех!

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |