Есенната изложба на ДТХ

* Откриването – 1 ноември, 18:00 ч., галерия „Серякова къща“ * Ще звучи и музика на живо – джаз концерт на триото
 Терзийски, Логозаров, Таслев
Предстоящо
ЕСЕННАТА ИЗЛОЖБА. 1 ноември, вторник, от 18:00 ч. в галерия „Серякова къща” се открива Традиционната есенна изложба на Дружеството на троянските художници (ДТХ), която тази година ще премине под знака на Деня на народните будители. Ще бъдат представени нови творби на троянските художници, включително и на новоприетите членове на дружеството, които не са излагали до момента в галерията. По традиция на откриването ще звучи музика на живо – джаз концерт на триото Павел Терзийски, Александър Логозаров и Борис Таслев.

МУЗИКАНТИТЕ. Павел Терзийски е отличаващ се вокалист на софийската джаз и експериментална сцена, използва гласа си като инструмент, чрез който постига ефекта на перкусионни, духови и електронни инструменти. Александър Логозаров е джаз китарист и автор на музика, сред най-активните творци на родната клубна и фестивална сцена, гостувал е многократно в троянската галерия. Борис Таслев, контрабасист, активно присъстващ на родната музикалната сцена, с разнообразен репертоар, член е на оркестъра за народна музика на БНР.

Галерия „Серякова къща“

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |