Карачите на „Троян моторспорт 01“ с амбиции за Grand Prix Левски

* На полигона „Козар Белене“ до гр. Левски се очаква да застанат на старт над 120 състезатели от 30 клуба от страната и четири балкански държави, 14-15 май
Мотокрос Предстоящо
Най-малкият в троянския клуб
ТРОЯНСКИЯТ клуб по мотокрос – Мотоциклетен спортен клуб (МСК) „Троян Моторспорт 01“, ще има силно участие в предстоящия в събота и неделя, 14-15 май,  Grand Prix Левски – трети кръг от Републиканския шампионат за 2022 г.. На полигона „Козар Белене“ до гр. Левски се очаква да застанат на старт над 120 състезатели от 30 клуба от страната и участници от Турция, Гърция, Румъния и Северна Македония.

СЕДЕМ са мотокросисти на МСК „Троян Моторспорт 01“, които се готвят за предстоящото състезание – младоците Теодор Трифонов и Пламен Росенов в клас МХ 65, Светослав Радославов (МХ 85), Павел Доневски (МХ 2) и ветераните Мирослав Христов, Христо Димитров и Кольо Ковачев (МХ).  Треньори на нашите са братята Пламен и Стелян Цочеви. Президент на клуба ни от основаването му до днес е бизнесменът Камен Ангелов-Кардаша.

Сред младите попълнения на МСК „Троян Моторспорт 01“
ОБЩО осем са кръговете от РШ тази година, но тук има една уговорка – зависи дали някоя от общините домакини няма да се откажи, обичайната причина е недостиг на финансови средства. Четвъртият кръг, 10-12 юни, пък ще е в Троян –на нашия Мотополигон „Троян“, който бе открит през 2005 г., а през 2009 г. бе определен от световната федерация за трасе №1 в света в клас МХ3.
 
***
 
Майкъл (вдясно) на подиума във Великобритания, 27 февруари 2022 г.
ГОЛЯМАТА звезда на българския мотокрос – съгражданинът ни Майкъл Гриша Иванов, възпитаник на троянската школа, който сега кара за „АИТ рейсинг тийм“ в Европейския шампионат, в момента е в Италия. Майкъл започна по чудесен начин сезона в ЕШ – с подиум (трето място) в първия кръг, провел се на мотополигота „Матерли Бейсин“ във Великобритания, 26-27 февруари 2022 г..

Красимир Марешки
, МСК „Троян Моторспорт 01“
 
Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |