Механото ще е домакин на кръг от национално състезание

* 24 ученици от осем града от Северна България ще се борят за званието „Най-добър млад автомонтьор и водач на моторно превозно средство“; отборът победител отива на националния финал * Директорката Радка Бончевска: „Доказали сме, че умеем“
Предстоящо 25-26 март
В ТРОЯНСКОТО Механо (Професионалната гимназия по механоелектротехника „Акад. Ангел Балевски“) кипи усилена подготовка за Националното състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на моторно превозно средство“, което ще се проведе на 25 и 26 март. За пореден път Министерството на образованието и науката (МОН) и Регионалното управление по образованието (РУО) - Ловеч гласуваха доверие на екипа на ПГМЕТ „Акад. Ангел Балевски“, поверявайки му организацията и домакинството на регионален кръг от това престижно ученическо състезание (което не е случайно – троянското професионална гимназия, която е с почти 60-годишна история и от доста време има паралелка „Автотранспортна техника“, е доказала класата си на организатор и участник в подобни събития – бел. ред.). Очаква се участие да вземат осем отбора - от Плевен, Ловеч, Горна Оряховица, Стражица, Левски, Свищов и Троян (училището домакин).

ОБЩО 24 ученици ще се борят за индивидуалното звание „Най-добър млад автомонтьор и водач на моторно превозно средство“. Надпреварата е в два етапа – за монтьор и за водач на МПС, а най-важна е победата в комплексното класиране, даваща право на отбора победител да участва във финалния национален кръг.

ЩЕ БЪДЕ оспорвано и интересно състезание, сигурни са организаторите. А благодарностите им са към спонсорите на проявата – „Интеркарс България“, „Миховски Авто“, Бензиностанция и газстанция „Cargo oil“. чиито представители ще връчат наградите на победителите. „Доказали сме, че умеем да представяме училището си и Троян на важни национални и регионални състезания. Бъдете сигурни, че и този път ще така, заповядайте да видите, ще е интересно“, коментира директорката на  ПГМЕТ „Акад. Ангел Балевски“ Радка Бончевска.

Т21, по информация на ПГМЕТ „Акад. Ангел Балевски“, Троян

Национално състезание 
„Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС“
Регионален кръг, Троян, 25-26 март 2022 г.
Организатори: МОН, РУО - Ловеч и ПГМЕТ - Троян


ПРОГРАМА
 
25 март, петък, ПГМЕТ - Троян
    12:40 -14:00 Официално откриване на състезанието, презентации на ТУ - Габрово и РУ - Русе, теглене на жребий за участие
    14:10 - 14:40 Решаване на теоретичен тест за автомонтьори
    14:50 - 15:30 Решаване на тест в компютърните кабинети
    14:10 - 15:30 Техническа конференция с ръководителите на отбори
    15:40 - 17:00 Индивидуално състезание за водачи на МПС в двора на ПГМЕТ

26 март, събота, Автосервиз „Миховски Ауто“
    08:00 - 12:00 Провеждане по схема на отборните практически задания за автомонтьори – Автосервиз „Миховски Авто“
    12:30 - 13:00 Обявяване на резултатите, награждаване и закриване на състезанието

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |