Ремонт налага прекъсване на тока в част от община Троян

* Прекъсванията ще са на 23 и 24 февруари, от 8:00 ч. до 17:00 ч., засегнатите райони – кв. „Велчевски“, Троянското поле, с. Калейца
 * Информация за обсега и продължителността – на www.cez-rp.bg

Внимание!
 
ДЪРЖАВНИЯТ Електроенергиен системен оператор (ЕСО) уведоми „ЧЕЗ Разпределение България“ АД за предстоящи изключвания на електрозахранването в част от община Троян. Прекъсванията ще се са на 23-ти и 24 февруари, сряда и четвъртък, от 8:00 ч. до 17:00 ч. Засегнати от ремонтните дейности ще бъдат с. Калейца, кв. „Велчевски“ в Троян (вкл. ИПЖЗ), Троянското поле (митницата, сметището) и др.

ИНФОРМАЦИЯ дали конкретен адрес попада в обсега на планираните прекъсвания и за продължителността на прекъсванията може да намерите в сайта на компанията www.cez-rp.bg, секция „Прекъсвания“. 
 
Пресцентър на ЧЕЗ България

1 Коментара:

Z@Q каза...

Друго си е частника, пък и чуждестранен инвеститор... абе лош собственик бе държавата,сега е добре!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |