Петимата ни депутати – кой кой е

* Петте депутатски мандата в нашия 11 МИР Ловеч са за: ИТН – два, и ГЕРБ, БСП и „Демократична България“ – по един * Пръв парламентарен пробив за градската десница тук от 2001 г. насам 

ПИ 2021 (2)

„Има такъв народ“ (ИТН)

Любомир Каримански, Катерина Ряхова

ЛЮБОМИР КАРИМАНСКИ е на 50 години (р. 1971 г., гр. Койнаре). Магистър по финанси от УНСС и по бизнес администрация от Business School, Лондон. С над 20-годишен опит в развитието на финансовия сектор, включително в управлението на иновативни проекти. Съветник по дигитално банкиране и иновативни разплащания към Асоциация на банките в Люксембург. Хоноруван преподавател в УНСС. Депутат от ИТН и в предишното 45-то НС.

КАТЕРИНА РЯХОВА е от гр. Гоце Делчев, учила е журналистика и психология в Софийския университет, журналист. От 2019 г. работи в партийната телевизия – телевизия „7/8“ на лидера на ИТН Слави Трифонов, в екипа  „Гости в Шоуто на Слави“. Сред пиарите е на ИТН.

ОБЛАСТНИЯТ координатор на ИТН в Ловеч Цветелина Георгиева е трета в партийната листа в 11 МИР. Но тъй като водачът Любомир Каримански е на избираемо място и в листата в 13-ти МИР Пазарджик и при положение, че избере да влезе оттам, г-жа Георгиева ще е вторият ловешки депутат на ИТН; ловчалийка, магистър по маркетинг от Великотърновския университет, работи като застрахователен брокер (вече е ясно, че тази опция не се реализира – бел. ред.)

ГЕРБ-СДС

Николай Нанков

НИКОЛАЙ НАНКОВ е на 38 години (р. 1983 г., гр. Априлци), с богата политическа и управленска биография и добре познат в района. Има магистратура по регионално развитие и управление от Софийския университет. Бивш областен управител на Ловеч, след това зам.-министър и министър на регионалното развитие в последни два кабинета на Бойко Борисов. Областен координатор на ГЕРБ - Ловеч от 2010 г. Депутат в 42-то, 43-то, 44-то, 45-то, вече и в 46-тото НС.

НА ПРЕДИШНИТЕ парламентарни избори, 4 април т. г., четвъртият в ловешката листа на ГЕРБ, съгражданинът ни и общински лидер на партията Иван Миховски, бивш депутат в 43-то и 44-то НС, спечели рекорден преференциален вот (2162 гласа) и заслужи депутатско място в 45-то НС. На сегашните избори, 11 юли, г-н Миховски отново бе четвърти в листата и отново получи сериозна преференциална подкрепа (1384 гласа), но няма да е депутат, тъй като ГЕРБ спечели само един мандат в 11 МИР Ловеч.

БСП за България

Ирена Анастасова

ИРЕНА АНАСТАСОВА е родена в гр. Монтана. Завършила е философия в Софийския университет, дългогодишен учител и директор на известното столично училище СУ „Проф. Боян Пенев“, приближена на партийния лидер Корнелия Нинова. Депутат в 42-то и 44-то НС, както и в 45-то НС, когато бе водач на ловешката листа. Сега пак бе спусната от централата за водач на листата на БСП в 11 МИР Ловеч, което предизвика известни недоволства сред тукашните червени.

 

„Демократична България“ (ДБ)

Свилен Андреев

СВИЛЕН АНДРЕЕВ е на 33 години (р. 1988 г., гр. Троян). Магистър по политология (дипломация и национална сигурност) от Великотърновския университет. От десетина години работи като ръководител на проекти и лектор в гражданския сектор (дружество „Знание“, Ловеч). Той бе водач на листата на „Демократична България“ в нашия избирателен район за изборите на 11 юли и отбеляза първият парламентарен пробив за градската десница тук от 2001 г. насам. Единственият троянец в 46-то НС.

Т21

 
Още по темата:

2 коментара:

Донка Михайлова каза...

Тоя последния не е ли един висок с костюм,дето все играе хора и ръченици пред общината с пенсионерите като има концерт или друга общинска поява?! Мяза на него.

Unknown каза...

Не! Не е той! И е твърде далече от него. Абе, на обратният полюс.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |