Кметът иска актуализация на Генералния план за организация на движението

* Основанията – промени в нормативната база и новите реалности в пътната картина в Троян; предишната актуализация бе през 2015 г.
Належащо
КМЕТЪТ Донка Михайлова е внесла в Общинския съвет предложение за възлагане на актуализация на Генералния план за организация на движението в Троян (чиято предишна актуализация бе преди шест години, през 2015 г.). Искането е във връзка с промени в нормативната база и новите реалности в пътната картина в Троян и ще се обсъди и гласува на общинската сесия днес, 29 юли.

ЕТО ПО-ВАЖНИТЕ основания за поискана актуализация на Генералния план за организация на движението в Троян: изградените две нови кръгови кръстовища, светофарната уредба на кръстовището под Болницата, новият Малък пазар, новият паркинг зад Данъчното, временният паркинг при Новата поликлиника и новите паркоместа по трасето на ул. „Ген. Карцов“ в централната градска част, изградените за периода 2016/19 г. 12 повдигнати пешеходни пътеки и две изкуствени напречни неравности, новият мост при бензиностанция „Лукойл“, ремонтът на северния вход на Троян и изместването на табелите за вход и изход на населеното място.

АКТУАЛИЗИРАНИЯТ
генерален план за организация на движението в Троян трябва да даде отговори за решаване на съществуващите проблеми в организацията на движението с оглед новите реалности; и същевременно да предложи дейности за бъдещи подобрения и оптимизация.

Т21   

3 коментара:

Unknown каза...

Указателните дабели за организацията на движението,по МОСТА И ОКОЛО НЕГО,Е НЯКАКВИ ИНЖИНЕРНО ЧУДО,ГОРА ОТ ЗНАЗИ ГОРА ТОВА Е ЛУДОСТ АПСОЛУТНА ПРОСТОТИЯ,ТО НЕ БЕШЕ ЕНКИН СЪС СИНЪТ МУ ПРАВИХА ОСТРОВНИ КРАСТОВИЩА ЗА ПО 200 000ЛВ(5 ТОРБИ ЦИМЕНТ И 12 БОРДИУРА,ТО НЕ БЕЩЕ МИХАИЛОВ ДА ПРОДАВА ЗЕМИ ДА ПРОДАДЕ КАПИНЧО ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР ЗА 372 000ЛВ ТО НЕ БЯХА АСАНСИОРИ ТО НЕ БЕ ВОДЕН ЦИКЪЛ,НО САМО ЕДНО НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО КАТО МИНАХО ПО МОСТА НА ЕЛПРОМ В ТРОЯН С БОРИСОВ ОТИДОХА В ПОЖАРНАТА,А НЕ В ЕЛПРОМ ТРОЯН,НЯМА ПОЧТЕНИ ХОРА ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМА НАЦИОНАЛИСТИ ИМА КРАДЦИ И МОШЕНИЦИ

Unknown каза...

Ако на мястото на кметът Михайлова,сложим УМЕН ЕЛЕКТРОМОТОР Троян ще е много по добре,поне електромотора няма да сключва сделки които са ПРОТИВ ИНТЕРЕСИТЕ НА ОБЩИНАТА,ако се направи ревизия на ОБЩИНА ТРОЯН ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ЧЕ ВСИЧКИ ОТ ПРАВЕНО от общинския съвет и кметът Михайлова е против интересите на общината и гражданите.

КОРЕКТЕН каза...

Как да защитава интересите на града като тя е ловчанска номенклатура,дори и по лична карта.Каквото да се иска няма да става.Но добре баламосва баламите.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |