Марешки: България има нужда от чисти партии и чисти политици

* Политическата екология е най-важната. За да има и чиста природа, чист въздух и чиста храна, трябват чисти партии.

ПИ 2021 ВОЛЯ и НФСБ
ЛИДЕРЪТ на ВОЛЯ Веселин Марешки призова българите да гласуват за хора, които не са опетнени с корупционни сделки, шуробаджанащина, лобизъм. „Всички говорят за екология, за опазване на природата, на чистия въздух. Това е много важно. Но сега, в неделя, най-важна ще бъде политическата екология. Трябва да изберем чисти партии и чисти политици”, заяви той.

ПО ДУМИТЕ му Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ на сто процента отговаря на очакванията и изискванията на по-голямата част от българските граждани. „За един мандат никой от ВОЛЯ, както и от нашите партньори, не се забърка в  корупционни схеми, нямаше дори и съмнения за това. Останахме сплотени. Не прокарвахме лобистки закони, нито уреждахме някого на постове за лична или партийна изгода. Бяхме лоби единствено на българския народ. Така ще бъде и в 45-то Народно събрание”, категоричен е г-н Марешки. Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ е с №24 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Начало

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |