Иван Миховски: Троян се променя с подкрепата на правителството

* „Само с общи усилия и много работа можем да продължим да градим нашето общо бъдеще – за повече инвестиции, за по-модерна инфраструктура, за спокойствието и увереността на всеки родител, че осигурява качествено образование на децата си, за модерно здравеопазване и сигурни доходи“
ПИ 2021 Коалиция ГЕРБ и СДС

Драги троянци, докато бях ваш представител в Народното събрание, не престанах да съм един от вас. Бях човек като всички, със своите грижи и проблеми, предпочитания и стремежи. Цялата ми енергия беше насочена към това да бъда полезен на своите съграждани, които са ми делегирали права, да ги представлявам в  българския парламент.   

Познавам хората от община Троян – трудолюбиви,
мъдри и позитивни.

През изминалите четири години заедно постигнахме много успехи, с които можем да се гордеем, но имаме още много проекти, които вярвам, че ще осъществим. Познавам всяко едно населено място в Община Троян и не пестих усилия, за да съм полезен и да отстоявам интересите на хората.

Най-удовлетворен се чувствам от законодателните промени, които по наша инициатива се случиха в Закона за рибарството и аквакултурите. Сътворихме ги заедно с риболовците от ЦРОО, срещнахме се с колеги от съответната комисия и резултатът се случи, така постъпих и в опита си да съхраним училището за планински водачи в Черни Осъм.

През всичките си години в парламента в опит да привлека като съмишленици за най-важната за мен кауза – тази на фондация „Искам бебе”, съм организирал много благотворителни инициативи. Във всички тях част от хората, отделили време и дарили лични средства, са и моите колеги от ПГ на ГЕРБ. Благодарение на общите ни усилия и с дарителските жестове на много хора 11 българчета проплакаха в любящите ръце на родителите си за тези 4-5 години.   

За някои това може да е малко, но за тези хора
това е целият живот!

Правителството направи в областта сериозни инвестиции, за които безспорно

най-голям принос има нашият водач на листата
Николай Нанков. Той пое и изпълни всички свои ангажименти.

Неговата безспорна експертиза го превърна в един от най-натоварените членове на кабинета Борисов 3, но и един от най-авторитетните в него, незаменим с експертното си становище в областта на строителството и благоустройството. 

От своя страна винаги съм се стремил да обърна погледа на колегите си към нашия край. Това е бил и мотивът ми тук да се провеждат изнесени заседания на парламентарни комисии, народни представители от всички парламентарни групи и министри от различни министерства да посещават областта, да се срещат с хора, с институции и на терен да се ангажират с решаването на проблемите на нашия край. Това ще продължи и занапред!

Правителствата на ГЕРБ са най-доброто, което се е случвало на държавата ни през най-новата ни история. Само да припомня, че минималната работна заплата вече е 650 лв., че минималната пенсия от 165 лв. вече е 300 лв., че учителските заплати скочиха двойно. Най-добрата предизборна кампания е да посочиш направеното.

Троян е примерът за това, че правителствата
на ГЕРБ не делят политически кметовете

и тези, които работят, са безусловно подкрепяни.

Троян  само за ден получи от правителството на ГЕРБ
над 6 млн. лв.:

– 2,6 млн. лв. за изграждането на третата клетка на депото за отпадъци,
– 2,2 млн. лв бяха дадени за изграждане на пътна връзка между Път II-35 и Път III-357 в Троян с ново мостово съоръжение и над милион за изход Троян в посока Беклемето,
– Освен това близо 150 000 лв. са вложени в ремонта на храмовете по селата в община Троян, а 1 150 000 лв са отпуснати от Министерския съвет на Троянския манастир в периода май 2017 – февруари 2021 г.

И ако не беше ГЕРБ да върне доверието на Европа, нямаше да има санирани сгради, читалища, детски градини, пречиствателни станции, депа за отпадъци, спортни площадки, обновени училища, болници, модерни съоръжения и въобще една различна и много по-красива България.

През следващия мандат ние от Коалиция ГЕРБ-СДС ще дадем своята пълна подкрепа и за решаването на още един проблем за троянци - 

изграждането на заслони на Беклемето, за да се
осигури проходимостта на Троянския проход

и той да може да се ползва целогодишно.

От многото ми срещи с хората от общината се убедих, че само с общи усилия и много работа можем да продължим да градим нашето общо бъдеще – за повече инвестиции, за по-модерна инфраструктура, за спокойствието и увереността на всеки родител, че осигурява качествено образование на децата си, за модерно здравеопазване и сигурни доходи.  

За мен ще бъде огромна чест и отговорност, ако спечеля Вашето доверие и подкрепа отново.

Номерът на бюлетината е 28 – за Коалиция ГЕРБ-СДС!

Иван Миховски, кандидат за народен представител
от Коалиция ГЕРБ-СДС за област Ловеч

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |