Предстоящо: Есенната изложба на ДТХ в Серяковата къща

* Откриването е на 13 октомври, вторник, от 17:30 ч., на вернисажа – класическа музика на живо (виола и лютня)

Арт

НА 13 ОКТОМВРИ, вторник (17:30 ч.), в галерия „Серякова къща“ в Троян се открива традиционната Есенна изложба на Дружеството на троянските художници (ДТХ). И датата не е избрана случайно – вернисажът е в навечерието на троянския празник Петковден. Изложбата ще продължи до 13 ноември.

ПО ТРАДИЦИЯ събитието ще бъде съпътствано от музика на живо – този път класика в изпълнение на инструменталното дуо Евгения Бауер (виола) и Явор Генов (лютня), партньори на сцената и в живота В програмата – произведения за виола и лютня от Йохан С. Бах, Георг Телеман, Робер де Визе и Марен Мар.

Т21

Начало 

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |