Най-после Община Троян прекрати едно беззаконие

* С писмо, подписано от кмета Донка Михайлова, бяхме уведомени, че на 8 юли надуваемият замък на т. нар. Виенска сладкарница, узурпирал публична общинска собственост, е премахнат
Тема с продължение
Най-после! Най-после – след неколкогодишна гражданска съпротива, сигнали, отворени писма, статии в Т21 – местната власт (Община Троян) тропна по масата и прекрати едно беззаконие. Вършено насред Троян, пред очите на всички ни. Без да му пука от никого и от нищо. И без никаква реакция от служби и институциии, включително полиция и прокуратура. Беззаконието с разпънатия в центъра на Троян надуваем замък тип Луна парк на т. нар. Виенска сладкарница, узурпирал публична общинска собственост, съсипал част от зелената система на града, убил едно величествено дърво и на път да убие следващо. Поздравления за Община Троян. Защото, все пак, по-добре късно отколкото никога. И защото и в Троян законите трябва да важат. Кой знае защо се сетихме за случващото се в района на Росенец южно от Бургас?!

По-долу четете пълния текст на уведомителното писмо, подписано от кмета Донка Михайлова, което получихме днес, 9 юли 2020 г. 
Т21

До: Главния редактор
 на в-к „Троян 21“, Троян
Уважаеми г-н Маринов,

Във връзка със статията ви в бр. 27(893) от 8 юли 2020 г. във в-к „Троян 21“, относно поставения надуваем замък срещу „Виенската сладкарница“ в гр. Троян, Ви уведомяваме, че след предприетите действия от Община Троян същият е премахнат на 8 юли 2020 г. и теренът е освободен.
9 юли 2020 г.

С уважение: 
Донка Михайлова, кмет на Община Троян

* Бел. ред. В текста на уведомителното писмо от Община Троян е допусната техническа грешка – същият е премахнат на 08.08.2020 г. трябва да се чете същият е премахнат на 08.07.2020 г.

 Още по темата:

2 коментара:

Unknown каза...

Тази набедена за виенска и сладкарница още ли работи?

Unknown каза...

Замъкът си е там все още??????

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |