Новите указатели „Троян 20/21“ вече са при троянци

* Своеобразната „троянска енциклопедия“ излиза от доста години, всяко издание е за двугодишен период, сегашният тираж е 14 000
Ново
ПРИКЛЮЧВА вече разпространението – напълно безплатно, до всеки дом и всяка пощенска кутия в Троян, количества има и за селата в общината – на новите указатели/справочници „Троян 2020/2021“; количества ще има на разположение и в троянските книжарници „Транссофт“ и „Светът на книгата“, също безплатно.

Веселин Монков
СВОЕОБРАЗНАТА „троянска енциклопедия“ излиза от доста години, всяко издание е за двугодишен период и в него има информация с телефони и имейли за голяма част от фирмите в различните браншове (производство, търговия, услуги, транспорт, туризъм, спорт, култура, образование, медии, свободно време...) и институциите/организациите в Троян плюс болници, здравни кабинети, лекари и т. н. Нещо изключително полезно и доказало ефективността си във времето.

СЪЗДАТЕЛ на указателите е съгражданинът ни Веселин Монков, тиражът е 14 000 бройки, 80 страници, удобен джобен формат; а допълнителна информация можете да намерите на сайта www.ukazatelite.com.
И от нас – поздравления!

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |