Седем леки коли горяха посреднощ в Троян

* Автомобилите били паркирани пред блок „Балкан“ на едноименната уличка, три от возилата са напълно изпепелени; шанс е, че не избухва газовата уредба на „Рено Клио“ * Всички са категорични – става дума за умишлен палеж; има заподозрян, задържан е
Крими
Изпепелената "Алфа Ромео", от която се предполага, че е започнал палежът
"Алфа"-та отвътре след потушаването на пожара
Друг изпепелен автомобил
СЕДЕМ леки автомобила горяха тази нощ в Троян пред блок „Балкан“ на малката уличка „Балкан“ в жк „Лъгът“, на метри от пресечката с ул. „Македония“. Пожарът е започнал малко след полунощ, около 0:50 ч. на 14 януари, и и с невъоръжено око се вижда, че е било палеж, умишлено палене. По предварителна информация пожарът е тръгнал от „Алфа Ромео“, която е изгоряла напълно, и от нея чрез разлятото гориво се е разпространил към другите шест автомобила, три от които са напълно унищожени отвътре, включително двигателят. Най-слабо е пострадало БМВ, чийто собственик успял да го премести по време на пожара, намиращата се най-далеко от „Алфа“-та „Тойота“ също се отървала по-леко, обгорена е само отдолу.

Поглед къв седемте пострадали автомобила, на преден план – БМВ-то с най-малко щети
Пламъците лумват на един тротоар разстояние от блока
"Рено"-то с газовата уредба
„БЛАГОДАРИМ на пожарникарите, дойдоха веднага след сигнала и загасиха, после едната от колите започна да тлее и се върнаха и дозагасиха. Бързо дойдоха и полицаите и се надяваме да разкрият извършителя“, сподели ни Мария Божанова, която живее със семейството си в бл. „Балкан“ и две от подпалените коли са техни. „Едната ни кола, „Рено Клио“, е с газова уредба и благодаря на Господ, че бутилката не се е взривила, щяло е да стане страшно, стаята на детето ми е точно над колите. Това не трябва, не може да остане безнаказано!“, каза още г-жа Божанова. Другото добро в лошото, освен неизбухналата газавоа уредба, е, че огънят не се е пренесъл към жилищната кооперация, намираща се на един тротоар разстояние и по сградата няма никакви щети.

ПО СЛУЧАЯ е образувано досъдебно производство и работата на служителите на Районното управление в Троян по изясняване на причините за пожара продължава под наблюдението на Районната прокуратура, съобщиха от пресцентъра на МВР - Ловеч. По наши канали научихме, че има заподозрян по случая, който вече е задържан и се провеждат следствени действия.

Т21

1 Коментара:

Троенец каза...

Маминото синче,с червените бузки спаси ли ламарините???

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |